+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Coevorden.
Laad meer vacatures

Productie medewerker Coevorden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 p/m
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie als Technisch Medewerker werk je aan spannende projecten in de olie- en gasindustrie. Je lost technische problemen op en draagt bij aan verbeteringen. Samen met een team van gemotiveerde collega's maak je de energie-industrie veiliger en efficiënter. Je krijgt een goed startsalaris en de kans om meer te leren in je vak. Als je goed werkt, is er zelfs kans op een vast contract. Dit is jouw kans om een verschil te maken en te groeien in je carrière! Benieuwd naar de mogelijkheden die deze functie biedt? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een hands-on persoon die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt? Wij zoeken een gemotiveerde Algemeen technisch productie medewerker om dit team te komen versterken! Je doet allerlei ondersteunende klussen, zoals schoonmaken, labelen, inspecteren en andere taken; - Controleren van de producten en bewerkingen op kwaliteit, zowel visueel als met meetgereedschap. - Nabewerkingen uitvoeren aan onderdelen, zoals slijpen, vijlen, boren, en andere technische werkzaamheden. - Schoonmaken van producten, zowel machinaal als handmatig, om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. - Zorgen voor een goede aan- en afvoer van de buizen naar en van de machines.

Wij bieden:

- Een startsalaris vanaf €2900 bruto per maand, inclusief 14% ploegentoeslag. - Mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen het bedrijf. - Overname door de werkgever bij goed functioneren. - Reiskostenvergoeding.

Wij vragen:

Als Algemeen Technisch productiemedewerker in Coevorden ben je een onmisbare schakel in dit team. Jij hebt: - Bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie, maar enthousiasme en affiniteit met metaalbewerking zijn ook welkom. - MBO- of VMBO-niveau met een praktische instelling. - Handigheid en technisch inzicht hebben. - Goede beheersing van de Nederlandse taal om orders te kunnen begrijpen. - Fulltime beschikbaar in de tweeploegen.

Waar ga je werken:

Dit bedrijf is gespecialiseerd in inspectie- en onderhoudsdiensten voor buizen en pijpleidingen in de olie- en gasindustrie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in