+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Sr. farmaceutisch Procesoperator - 5 ploegen Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pro Industry

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Pro Industry

Gevraagd

  • 33 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.300 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Bij ons farmaceutisch bedrijf maak je deel uit van een team dat meer doet dan alleen machines bedienen. We zoeken een senior procesoperator die klaar is voor een rol waarin je leiding geeft aan verbeteringen en zorgt voor topkwaliteit. Je werkt met levensreddende medicijnen en houdt de productie veilig en van de hoogste standaard. Jouw werk is cruciaal en je helpt ons om steeds beter te worden. Je taken zijn veelzijdig en je inzet is belangrijk voor ons succes. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Word lid van ons ervaren team bij dit internationaal bedrijf als senior procesoperator en betreed een rol die meer omvat dan alleen machinebediening. Bij dit farmaceutisch bedrijf erkennen en waarderen we teamleden die niet alleen uitblinken in operationele taken, maar ook in het leiden van verbeteringsinitiatieven en het aansturen van administratieve processen. Voel je thuis in een omgeving waar hygiëne, topkwaliteit en het welzijn van zowel lichaam als geest voorop staan. Samen streven we naar het verleggen van grenzen en het bereiken van nieuwe normen van excellentie!

In de rol van Senior Procesoperator ben jij de spil van ons team en jouw inzet is van onschatbare waarde voor de productie van levensreddende medicijnen. Je werkt nauw samen met de Manager Operations en een gedreven team van 15-20 operators, waarbij je verantwoordelijk bent voor het zelfstandig uitvoeren van diverse taken. Jouw verantwoordelijkheden omvatten niet alleen het produceren van medicijnen, maar ook het waarborgen van de hoogste kwaliteit en veiligheid.Werken met krachtige grondstoffen en steriele producten vereist precisie en aandacht voor detail, en jouw toewijding om de procedures nauwgezet te volgen is bewonderenswaardig. Het invullen en controleren van documentatie en het aanpakken van uitdagingen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie zijn jouw dagelijkse taken, en jouw vastberadenheid om deze taken met succes te volbrengen is een bron van inspiratie voor ons allemaal. Samen vormen we een onverslaanbaar team dat een significante impact maakt in de wereld van de farmaceutische productie. Laat me jou vertellen over de krachtige verantwoordelijkheden die op jou wachten:Als senior procesoperator ben jij de dirigent van onze machines, en zorg jij voor een harmonieuze uitvoering van het volledige productieproces.Je handhaaft strikt de regels voor veiligheid, hygiëne en milieu, waardoor onze farmaceutische omgeving wordt versterkt.Door het uitvoeren van in-process control tests, waarborg je dat alles nauwkeurig verloopt volgens plan en dat onze productie binnen de vastgestelde specificaties blijft.Je bewaakt de documentatie nauwlettend, niet alleen door het correct in te vullen, maar ook door zorgvuldige controles om ervoor te zorgen dat alles gestroomlijnd blijft verlopen.Wanneer zich machineproblemen voordoen, ben jij de eerste om deze te signaleren en werk je samen met de monteur om ze snel op te lossen.Naast het excelleren in je eigen taken, ben je bereid om bij te dragen aan extra klussen, variërend van het demonteren en monteren van apparatuur tot het handhaven van een schone werkplek.Je bent niet bang om innovatieve ideeën voor procesverbetering aan te dragen en staat altijd open voor samenwerking met andere afdelingen om onze operaties naar nieuwe hoogten te brengen. Jij bent de drijvende kracht achter onze voortdurende groei en innovatie.

Gevraagd

We verwachten veel van jou! 
  • We zijn op zoek naar kandidaten met een MBO 2/3 werk- en denkniveau.
  • Je werkt uiterst nauwgezet volgens de voorschriften, handhaaft een georganiseerde aanpak en documenteert informatie accuraat.
  • Of je nu zelfstandig werkt of in een team opereert, je bent een betrouwbare kracht.
  • Je bent niet bang voor veranderingen in een dynamische werkomgeving; je bent er klaar voor.
  • Met jouw enthousiasme en leiderschap neem je graag het voortouw.
  • Je bent altijd bereid om een extra inspanning te leveren, met de eindgebruiker in gedachten.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent een echte teamspeler.
  • Je bent voortdurend op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden, en staat open voor cursussen of opleidingen, zoals die gericht op farmaceutische vaardigheden of proces techniek.


Aanbod

Verken de voordelen van ons bedrijf:Een competitief salaris tot € 3.300,- bruto per maand, inclusief gemiddeld 22% aan ploegentoeslagen.Werk in een georganiseerde en rustige omgeving waar jouw vaardigheden kunnen floreren.Profiteer van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.Neem de verantwoordelijkheid die overeenkomt met jouw senioriteit en groei hierin.Investeer in zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling binnen onze organisatie.Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer vandaag nog of neem direct contact met ons via 073-2033000!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in