Hoe verwijder ik mijn werkzoekende-account (uitschrijven)?
Mijn accountJe wil graag je account op Technicus.nl verwijderen. Je leest in dit artikel hoe je je kunt uitschrijven.
Log in op je account en ga naar Instellingen. Klik op ‘Account verwijderen' en bevestig dat je begrijpt dat je account definitief uit ons systeem wordt verwijderd.
Klik rechtsboven op ‘Account' om in te loggen op je kandidaataccount op Technicus.nl.
Klik rechtsboven op het pijltje en klik in het menu dat uitklapt op ‘Instellingen'.
Klik links in het menu op ‘Account verwijderen'.
Let op, al je gegevens, je sollicitaties, profiel, opgeslagen vacatures en inschrijvingen voor de vacaturemailing worden definitief verwijderd.
Open het menu (zie stap 2) en klik op 'Mail-alert'. Zoek vervolgens de alert die je wil verwijderen en klik op het prullenbak-icoontje. Je ontvangt voortaan geen alerts meer per mail.
Verberg je account voor werkgevers. Lees hoe je dit moet doen in het artikel ‘Hoe zet ik mijn profiel offline?'.