+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectleider Utiliteitsbouw (Scholen) Aalten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als projectleider werk je aan speciale projecten, vooral op scholen. Je leidt een team en zorgt dat alles goed verloopt, van begin tot eind. Samenwerken is belangrijk, want samen bouw je aan succes. Het bedrijf hecht waarde aan flexibiliteit en een goede balans tussen werk en privé. Je taken zijn onder andere het plannen van het project en zorgen dat het binnen het budget blijft. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Direct, spontaan en gericht zijn kenmerken wie jij bezit in deze functie. Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor voornamelijk utiliteitsprojecten met de specialisatie op scholen. Snel schakelen, openheid en transparant handelen om zo tot het gewenste resultaat te komen. Leiding geven aan het projectteam, want je doet het immers niet alleen. Bouwen doe je samen en zo staat deze aannemer er ook in. Waarbij flexibiliteit en een goede balans tussen werk en privé voor de werknemers centraal staat. Als projectleider ben je verantwoordelijk vanaf de opname tot de uitvoering, voor het opstellen van voorbereidings- en contractplanningen en natuurlijk de financiële bewaking van de projecten.



Gevraagd

·        Aantoonbaar relevante ervaring als projectleider

·        Bouwkunde diploma

·        Communicatief vaardig



Aanbod

Je krijgt hier de kans om te werken aan uitdagende projecten bij jou in de regio. Je hebt als Projectleider een verantwoordelijke baan, daar word je ook goed voor beloond. Je hebt onder andere recht op de volgende arbeidsvoorwaarden:

·        Salaris tussen de €4.500 en €5.500

·        Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto, laptop en telefoon

·        Veel mogelijkheden in doorgroei en ambities

·        Flexibel werken voor een goede balans tussen werk en privé

·        Mogelijk tot een directe vaste aanstelling

Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern gaat versterken. Continu Professionals begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Dat geeft jou een zeer groot voordeel! Wij zorgen er namelijk voor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat en helpen je om alles uit het gesprek te halen.



Bedrijfsomschrijving

Het samen realiseren van A tot Z dat is waar deze organisatie voor staat. Complete projecten, eerder is een project niet geslaagd. Expertises in bouwprojecten als renovatie, utiliteitsbouw, verbouw en uitbouw en transformatie. Werken aan regionale en nationale projecten met een ambitieus team is wat deze opdrachtgever te bieden heeft. Mocht jij geïnteresseerd zijn in deze vacature of ben je eens benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we dan eens telefonisch contact leggen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in