+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Tijdelijke hulpmonteur bij een autoschade bedrijf Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JobBoost

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
JobBoost

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B), Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14,01 - € 19,11 p/u

Vacature in het kort

Heb je een tussenjaar en hou je van praktijkervaring opdoen in de autobranche? Dan is deze kans perfect voor jou. Je gaat aan de slag in een autogarage waar je autoruiten repareert met speciale technologie. Je werkt samen met een team van professionals. Je krijgt de kans om te groeien in je werk en er zijn leuke teamuitjes. Plus, je helpt ook nog eens geld in te zamelen voor het goede doel. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Musthaves
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en bereid om te werken op meerdere locaties binnen de regio
  • Je bent voor 40 uur in de week beschikbaar
  • Je bent tot september flexibel qua werkdagen en werktijden
  • Fysiek sterk aangezien je de hele dienst fysiek bezig bent en moet staan
Intro

Heb je bijvoorbeeld een tussenjaar en ben je geïnteresseerd in het opdoen van praktijkervaring in de autobranche? Vind je het leuk om een positieve impact te hebben op klanten en collega’s? Dan is deze kans in een autogarage wellicht iets voor jou!


Werkzaamheden
Hoe ga jij het verschil maken? Bij het vakkundig repareren of vervangen van autoruiten ondersteun je onze glasspecialisten. Je zult samen met een service monteur reparaties uitvoeren met behulp van de unieke HPX technologie, en je leert hoe je dit op een zo veilig mogelijke manier doet. Wat verwachten we van jou? Je bent enthousiast en trots op je werk, en dit straal je uit. Je vindt voldoening in het leveren van vakmanschap en geniet ook van het contact met klanten. Een praatje maken met iedereen gaat je natuurlijk af. Bovendien ben je een teamspeler die altijd bereid is om collega’s te ondersteunen.

Als medewerker van dit autoschade bedrijf word je ingezet in een bepaalde regio, maar ben je inzetbaar op alle locaties binnen deze regio. Hiervoor is het belangrijk dat je over een eigen vervoer beschikt. Wel heb je vaak een vaste standplaats waar je voornamelijk zult komen te werken, in dit geval ben je voornamelijk werkzaam in Alkmaar. Binnen deze regio vallen de volgende service centers:

  • Regio Alkmaar (locaties: Alkmaar – Haarlem – Hoorn – Purmerend)
Arbeidsduur en werktijden

Het gaat om een tijdelijke functie van het liefst 40 uur per week (32 uur zou in overleg ook kunnen). De functie zal tot ongeveer september zijn! Perfect dus als jij momenteel in een tussenjaar zit. De service centers zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 8:15u tot 17:00u en zaterdag van 9:00u tot 13:00u. Je werkt standaard 1 keer in de 3 weken op zaterdag. Het rooster wordt 3 weken van tevoren bekend gemaakt. Hierbij kun je zelf je beschikbaarheden aangeven.


Organisatie

Deze organisatie is dé specialist als het gaat om het repareren en vervangen van autoruiten. Of het nu gaat om ingeslagen zijruiten, sterretjes in de voorruit of kapotte achterruiten, zij staan klaar om te helpen! Het team bestaat uit echte professionals in hun vakgebied. Ze rusten niet voordat hun klanten veilig de weg op kunnen. Je krijgt een HPX training op locatie, waarbij je de nodige kennis en vaardigheden opdoet. Daarnaast biedt het bedrijf mogelijkheden voor doorgroeien naar andere functies, zoals service monteur, hoofdmonteur of regioleider. Plezier en teambuilding worden gestimuleerd, met regelmatige teamuitjes en evenementen. Zo organiseert dit bedrijf verschillende evenementen om geld in te zamelen voor het goede doel.


Functie-eisen
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar
  • Flexibel qua werkdagen en werktijden
  • Fysiek sterk
  • Lichtelijk technisch inzicht of eerdere ervaring is prettig
  • Je bent stressbestendig
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
  • Samenwerken kan jij als geen ander!
Arbeidsvoorwaarden
  • Een bruto startsalaris per uur tussen €14,01 tot €19,11 (afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring). Dit is inclusief een atv-toeslag van 5% die je boven op je salaris ontvangt
  • 8,33% vakantiegeld
  • Flexibele werktijden die aansluiten bij je studie
  • Genoeg mogelijkheden om door te groeien
Over JobBoost

JobBoost is een uitzendorganisatie met fulltime en parttime banen in heel Nederland. We werken samen met multinationals, het MKB, overheden en startups. Het is onze missie om de beste werknemers en organisaties aan elkaar te koppelen zodat ze samen verder kunnen groeien. Daarmee geven we carrières een boost en helpen we organisaties vooruit.

In onze vacatures geven we een realistisch beeld van de functie met alle nodige informatie. Onze recruiters selecteren de juiste medewerkers en blijven aanspreekpunt voor hen en voor de opdrachtgever. We houden van persoonlijk contact en doen er alles aan om medewerkers een geweldig dienstverband te bieden.


Onze stappen
Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer inWij bellen of whatsappen je om de functie met je door te nemenKom op gesprek op ons kantoor in Amsterdam, of praat met ons via TeamsMaak kennis met jouw nieuwe werkgeverGefeliciteerd met je nieuwe baan!

Bedrijfsomschrijving

JobBoost is een uitzendorganisatie met fulltime en parttime banen in heel Nederland. We werken samen met multinationals, het MKB, overheden en startups. Het is onze missie om de beste werknemers en organisaties aan elkaar te koppelen zodat ze samen verder kunnen groeien. Daarmee geven we carrières een boost en helpen we organisaties vooruit. In onze vacatures geven we een realistisch beeld van de functie met alle nodige informatie. Onze recruiters selecteren de juiste medewerkers en blijven aanspreekpunt voor hen en voor de opdrachtgever. We houden van persoonlijk contact en doen er alles aan om medewerkers een geweldig dienstverband te bieden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in