+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Monteur technische dienst Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Als monteur technische dienst zorg je voor het onderhoud en de reparatie van verschillende machines. Je speelt een belangrijke rol in het waarborgen van de veiligheid en het verbeteren van technische processen. Je werkt in een nieuw pand met een leuk team. Er is een kans om door te groeien in een snel groeiend bedrijf. Dit is een mooie kans om je technische vaardigheden te gebruiken en samen te werken in een team. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als monteur technische dienst ben je samen met collega's verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van diverse technische installaties en machines. Je voert controles en inspecties uit aan de machines, waarbij nauwlettend wordt gekeken naar de optimale werking van de technische installaties. Bij het melden van storingen door operators ben jij in staat om snel de oorzaak te signaleren en effectief tot een oplossing te komen.

Een cruciale rol speel je bij het beoordelen van de veiligheidssituatie voor de medewerkers. Je kunt inschatten of het nodig is om de productie stil te leggen totdat de oorzaak van de storing is verholpen, en neemt hierin beslissingen die de veiligheid waarborgen. Daarnaast ben je proactief in het signaleren van mogelijkheden tot verbeteringen in de technische processen. In samenwerking met de productieleider bespreek je deze verbeteringen en voer je ze door om de efficiëntie en kwaliteit te verhogen.

Samen met de productieleider bepaal je een planning voor het onderhoud en de periodieke controles van de machines, waardoor het productieproces soepel kan blijven verlopen. Verder ben jij de schakel tussen productie en de machineleveranciers, kortom dit is een functie waarbij je technische vaardigheden, probleemoplossend vermogen en communicatieve skills samenkomen om ervoor te zorgen dat de technische installaties in optimale staat verkeren.

Wil je meer weten over deze vacature? Stuur een WhatsApp berichtje , bel naar 088-2589019 of solliciteer meteen.


Wat wij bieden
  • Salaris tussen de € 3200 - € 3800 (ingeschaald o.b.v. ervaring)
  • Toeslag voor wisselende diensten en incidentele zaterdagen
  • Werken in een leuk informeel team in een prachtig nieuw pand
  • Kans om mee te groeien binnen een sterk groeiend bedrijf
Wat wij vragen
  • Je hebt enige jaren vergelijkbare werkervaring
  • Opleiding op minimaal mbo 3 niveau, bijvoorbeeld mbo werktuigbouw, elektrotechniek of mechatronica
  • Je hebt kennis van NEN 3140 of bereid hiervoor een cursus te volgen
  • Bereid zijn wisselende diensten te draaien (maandag t/m vrijdag)
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is dé specialist op het gebied van private label voedingssupplementen, dieet- en gezondheidsproducten. Zij doen alles onder één dak, van de inkoop van grondstoffen en de fabricage van het eindproduct tot het ontwerp van de verpakking. Je komt te werken in een nieuwe pand in Alkmaar en een gezellig team.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in