+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Technisch Projectleider Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.678 - € 6.663 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Maandag(R) Alkmaar zoeken we een Technisch Projectleider die van aanpakken weet. In deze rol leid je verschillende technische projecten, van begin tot eind. Je werkt samen met diverse teams en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Bij ons krijg je de kans om je te ontwikkelen via cursussen en trainingen. Ook organiseren we leuke teamuitjes, zoals zeilen. Je maakt deel uit van een groot en dynamisch team. Als je houdt van uitdaging en afwisseling, is dit de perfecte plek voor jou. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Technisch Projectleider | 32 tot 36 uur | Maandag® Alkmaar | Salaris: schaal 10/11 CAO-gemeenten

Ben jij een ervaren projectleider met een passie voor de civiele techniek en een drive om gemeenschappen te verbeteren? Dan zoeken wij jou! Bij Maandag® Alkmaar zijn we op zoek naar een enthousiaste en deskundige Technisch Projectleider om ons team te versterken. Als Technisch Projectleider ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van diverse technische projecten binnen onze gemeente. Van infrastructuurverbeteringen tot duurzame energie-initiatieven, jij zorgt ervoor dat elk project succesvol wordt afgerond binnen de gestelde deadlines en budgetten.

Wat ga je doen?

  • Leiding geven aan technische projecten van concept tot oplevering.
  • Samenwerken met verschillende belanghebbenden, waaronder interne teams, externe partners en aannemers.
  • Plannen, organiseren en coördineren van projectactiviteiten en resources.
  • Bewaken van de voortgang, kosten en kwaliteit van projecten en tijdig bijsturen waar nodig.
  • Risico's identificeren en beheren om projectdoelstellingen te waarborgen.
  • Rapporteren aan het management en stakeholders over de voortgang en resultaten van projecten.

Hoe ziet het team eruit?

Je komt in dienst bij Maandag® Alkmaar, team Fysiek Domein. Dit team bestaat uit 85 professionals, die bestaan uit gedetacheerde en zelfstandige. Daarnaast horen de Recruiters en Accountmanagers op het fysieke domein ook bij het team, dit zijn er in totaal 8. Een groot en dynamisch team, waarin voldoende ruimte is om te sparren. Eens in de zoveel tijd komen we bijeen voor bijvoorbeeld een teamuitje, laatst waren we bijvoorbeeld zeilen met z'n allen. Ook organiseren we inhoudelijke bijeenkomsten, die meer gericht zijn op je eigen discipline. Tijdens de evenementen kun je netwerken en sparren over je vakgebied. Je wordt doorgaans ingezet bij verschillende gemeenten met jouw expertise. Ondanks dat wij je dus niet elke dag zien, proberen we elkaar wel zoveel mogelijk op te zoeken. Je wordt en bent dus echt onderdeel van de Maandag® Alkmaar club.

Enthousiast geworden over de functie? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen over de functie of over detacheren? Neem dan contact met mij via 06-83191780 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Functie eisen
  • Een afgeronde hbo opleiding richting civiele techniek of vergelijkbaar;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als technisch projectleider of projectleider civiele techniek bij een gemeente of semioverheidsorganisatie.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris tussen €4678 en €6663 bruto (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van jouw werkervaring en opleidingsachtergrond (schaal 11 CAO-gemeenten);
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per gereden kilometer of thuiswerkvergoeding van €3,- netto per dag;
  • Een eindejaarsuitkering;
  • Laptop en- /of telefoon;
  • De mogelijkheid om je via onze Maandag® Academy verder te ontwikkelen, middels cursussen en trainingen. 
Over het bedrijf

Over Maandag®

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Wanneer je solliciteert op de vacature, wordt er als eerste telefonisch contact met je opgenomen. Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Alkmaar, onder het genot van een kop koffie of thee. Hierin zullen we jouw wensen en behoeften bespreken. Deze belangen gaan we zo dicht mogelijk bij de belangen van één van onze opdrachtgevers brengen, om de perfecte match te kunnen maken. Na het gesprek hebben wij een duidelijk beeld van jouw situatie en zullen we je gaan voorstellen op één van de openstaande vacatures bij onze opdrachtgevers. Hierna volgt een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Gaat dit goed en ben zowel jij als de opdrachtgever tevreden? Dan gaan we starten! Je krijgt een contract- en salarisvoorstel vanuit Maandag® Alkmaar. 


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Technisch Projectleider die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden

Maandag® is met 46 vestigingen in 16 steden al meer dan 30 jaar leidend als detacheerder binnen het publieke domein in Nederland. De afgelopen 2 jaar is er, mede door overnames, een sterke groei gerealiseerd. Naast detachering biedt Maandag® ook ZZP-bemiddeling en HR-dienstverlening zoals RPO (recruitment proces outsourcing) en MSP (managed service provider).

Daarmee is Maandag® dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden, in zowel de publieke- als commerciële sector. Dagelijks zijn meer dan 4.000 professionals actief binnen de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, finance, HR en communicatie. Daarnaast is Maandag® actief op het gebied van engineering, construction en life science in België.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in