+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

Servicemonteur W Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

www.bureautechniek.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Wil je werken als Service monteur in Almelo bij een familiebedrijf? Hier doe je vooral werktuigbouwkundige taken en soms ook elektrotechnische. Je houdt klanten op de hoogte en zorgt dat alles goed gaat. Na het werk regel je de papieren. Je werkt altijd in de buurt van Almelo. Dit bedrijf doet veel verschillende technische klussen voor allerlei klanten. Je kunt verschillende cursussen volgen en er is elke week iets leuks met collega's. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil je graag rondom Almelo werken als Service monteur bij een gezellig familie bedrijf? Dan is deze vacature wat voor jou!

Wil je graag rondom Almelo werken als Service monteur bij een gezellig familie bedrijf? Dan is deze vacature wat voor jou!

In je rol voer je hoofdzakelijk werktuigbouwkundige werkzaamheden uit, en indien nodig, ook elektrotechnische taken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en houdt hen op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden of opdrachten. Uiteindelijk is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid van de klant wordt uitgevoerd. 

Na voltooiing van de klus ben jij verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling. Dit omvat het documenteren van de uitgevoerde werkzaamheden, het verzorgen van eventuele garantiepapieren en het factureren van de geleverde diensten. Alle klussen vinden plaats in de omgeving van Almelo, je werkt dus altijd in de buurt!


Over het bedrijf

Je hebt te maken met een zelfstandig allround dak- en installatiebedrijf dat zich richt op het realiseren van diverse technische installaties en alle bijbehorende aspecten. De diensten die ze aanbieden zijn zeer gevarieerd en hun klantenkring is net zo divers, variërend van particulieren tot bedrijven en van gemeenten tot utilitaire beleggers. 

Met meer dan 100 jaar ervaring staan ze garant voor kwaliteit op alle gebieden. Ze hechten veel waarde aan een persoonlijke en prettige samenwerking en streven naar duurzame relaties, zowel met hun medewerkers als met hun opdrachtgevers.


Wat wij bieden
  • Salaris van tussen €3.000 en €4.000 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring
  • Uitzicht op een vast contract 
  • Afwisselend en zelfstandig werk
  • Mogelijkheden om verschillende cursussen te volgen om je verder te ontwikkelen
  • Wekelijkse gezelligheid met collega’s
Wat wij vragen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo 3 opleiding in de techniek 
  • Je bent bekend met de uitvoering van vooral werktuigbouwkundige taken. Het is mooi als je ook elektrotechnische ervaring hebt. Binnen dit vakgebied kunnen wij jou eventueel ook verder opleiden 
  • Je hebt ervaring met communicatie naar klanten en bezit de kwaliteiten om ze te voorzien van een advies 
  • Je bent beschikbaar voor de storingsdienst
Overige informatie

Wil jij meer weten over de functie of dit bedrijf? Bel dan naar Sander Jansen (+31 6 451 747 51), hij geeft je graag meer informatie!

Past deze functie niet helemaal bij jou? Geen probleem, niet alle vacatures staan op de website. Bel naar 0548 - 227023 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. dan helpen wij je met de zoektocht naar jouw passende baan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in