+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Mechanisch monteur internationaal Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Findr

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Findr

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Hou je van techniek en reizen? Dan is deze baan iets voor jou. Als Mechanisch monteur ga je aan de slag met het monteren van installaties, eerst in Nederland en daarna ook in het buitenland, vooral bij bakkerijen. Je bent ongeveer 2 tot 3 weken van huis per keer. Je krijgt een goed salaris, een fijn team van collega's en de kans om te groeien in je werk. Ook is er een speciale regeling voor werken in het buitenland. Dit is een mooie kans om te werken en de wereld te zien. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw passie voor techniek combineren met regelmatige uitstapjes naar het buitenland? Dan zou deze rol als Mechanisch monteur internationaal wel eens dè functie voor jou kunnen zijn!

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Almelo, zijn wij op zoek naar gedreven monteurs die niet vies zijn van een uitdaging. Als Mechanisch monteur zul jij je, samen met jouw collega's, bezig houden met het monteren van de installaties voor de klant. Eerst bereid je alles voor op locatie in Almelo, waar de installatie wordt opgebouwd. Daarna help je mee met het gereedmaken van de installatie voor transport om vervolgens deze installatie bij de klant opnieuw op te bouwen en te installeren samen met jouw collega's.
Het leukste is, dat dit zich niet beperkt tot enkel Nederland. Omdat er internationaal vraag is naar de installaties van Technology Unlimited, bij vele bakkerijen, zul jij ook in het buitenland de installaties mogen opbouwen. Afhankelijk van de opdracht, zul je 2 tot 3 weken van huis zijn. Werken combineren met reizen. Klinkt gaaf, toch?


Wat wij bieden

Als jij de ideale kandidaat blijkt voor de functie van Mechanisch monteur internationaal, mag jij verwachten dat jij voor jouw inzet goed wordt beloond. Zo kun jij rekenen op:

  • Een salaris tussen €2.800,- en €3.800,- afhankelijk van jouw ervaring;
  • Een ontzettend goed inwerktraject door ervaren monteurs en fijne collega's;
  • Goede buitenlandregeling;
  • Interne opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen;
  • Een heel prettige werksfeer.
Wat wij vragen

Ben jij al verder in je carriére? Dan verwachten wij dat jij aantoonbare, relevante werkervaring hebt opgedaan. En als jij aan het begin van jouw carriére staat, bieden wij jou de kans om intern door ons te worden opgeleid.
Daarnaast verwachten wij van jou als onze nieuwe Mechanisch monteur internationaal dat:

  • Jij een echte aanpakker bent;
  • Jij mbo werk- en denkniveau hebt;
  • Het voor jou geen probleem is om 6 tot 8 keer per jaar voor 2 á 3 weken in het buitenland te verblijven voor werk;
  • Zelfstandig werken behoort tot jouw kwaliteiten.
Over het bedrijf

Technology Unlimited biedt maatwerkoplossingen aan bakkerijen op zowel nationaal als internationaal niveau. De organisatie ondergaat een snelle ontwikkeling dankzij groeiende en complexere installaties, internationale projecten en de focus op toegevoegde waarde van hun procesinstallaties.


Meer weten over deze vacature

Ben jij nou benieuwd geworden naar deze functie of wil je misschien al direct solliciteren? Klik dan op de solliciteerknop of Neem voor meer info contact op met Lisa, onze recruiter. Lisa staat klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt haar bereiken op via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via 0615495170. We hopen snel van je te horen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in