+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pro Industry

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Pro Industry

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.600 p/m

Vacature in het kort

In ons team zoeken we een Magazijnmedewerker die van aanpakken weet. Samen zorgen we ervoor dat al onze bestellingen op tijd klaarstaan. Ervaring is niet nodig, als je maar gemotiveerd bent. Je komt te werken in een gezellig familiebedrijf waar iedereen belangrijk is. We werken hard, maar er is ook tijd voor plezier. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een dynamisch team en een waardevolle rol te vervullen. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Sta jij bekend als de Magazijnmedewerker die geen uitdaging uit de weg gaat? Ben jij dé persoon die met een team van enthousiaste collega's ervoor zorgt dat klanten hun bestellingen altijd op tijd ontvangen? Is perfectionisme jouw tweede natuur en ben je vastbesloten om elke deadline te halen? Als eerlijkheid en betrouwbaarheid voor jou essentieel zijn, dan is dit dynamische familiebedrijf jouw ideale bestemming! Met een aantrekkelijk salaris dat kan oplopen tot €2.600 bruto, bieden we jou een spannende en lonende rol binnen ons team als Magazijnmedewerker.

Op zoek naar een uitdagende rol als Magazijnmedewerker in een gezellig familiebedrijf? Bij ons ben je meer dan alleen een nummer! Als jij een echte aanpakker bent en graag in een team werkt, dan ben jij precies wat we zoeken. Samen zorgen we ervoor dat onze kunststof- en rubberproducten op tijd bij onze klanten belanden. Geen ervaring? Geen probleem! Met de juiste instelling ben je van harte welkom om bij ons te komen werken. Kom langs en ontdek hoe leuk het is om deel uit te maken van ons team!

Gevraagd

Beschik jij over de volgende functie-eisen? Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar ben je er alsnog van overtuigd dat jij de perfecte kandidaat voor deze vacature bent? Twijfel dan niet om alsnog te reageren!
  • Ben jij al ervaren in het magazijnwerk of het verzamelen van orders? Of misschien heb je nog geen ervaring, maar ben je wel super gemotiveerd om het vak te leren? Dan ben jij precies wie we zoeken!
  • Heb je al een reachtruckcertificaat op zak? Geweldig! Zo niet, geen zorgen! Als je ervaring hebt met een heftruck, helpen we je graag om het certificaat bij ons te behalen.
  • Ben je handig met computers en geautomatiseerde systemen? Perfect! Dat is een grote plus!
  • En wat betreft werktijden, maak je geen zorgen. We hebben een flexibel schema dat iedere week hetzelfde is, zodat je precies weet waar je aan toe bent. En als het even kan, houden we rekening met jouw voorkeuren.
  • Ben je ook bereid om af en toe op zaterdag te werken? Dat is fantastisch! Het komt niet vaak voor, minder dan eens per maand, maar we waarderen jouw flexibiliteit enorm.


Aanbod

Wat krijg je van ons?
  • Welkom bij dit warme familiebedrijf! Bij ons telt iedereen mee en draagt ​​bij aan ons succesverhaal.
  • Je verdient een aantrekkelijk salaris dat kan oplopen tot € 2.600,- bruto, gebaseerd op jouw ervaring.
  • Mogelijkheid tot opleiding en training om vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij dit familiebedrijf.
  • Maar dat is nog niet alles! We hebben ook allerlei extra's voor je, zoals gratis vers fruit en een super gezellige personeelsvereniging waar altijd wel iets te beleven valt!
Klinkt dit als de perfecte kans voor jou? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 074-2032010 of stuur je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Jouw nieuwe avontuur wacht op je! Grijp deze kans en maak je klaar voor een spannende reis naar succes!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in