+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Kwaliteitsmedewerker IT Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 20,05 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Je werkt in een toffe IT omgeving en kunt doorgroeien. Je werkt in 2 ploegen, wat zorgt voor afwisseling. Ook krijg je reiskostenvergoeding. Je hoeft nog geen expert te zijn; ZT Systems leert je alles met interne trainingen. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Verdien € 20,05 per uur, WOW! Dit kan bij ZT Systems in Almelo. Ga nu aan de slag als kwaliteitsmedewerker. Jouw IT-skills komen goed van pas! Jij bent namelijk de laatste controlepost voordat serverkasten naar de klant gaan. Wil jij weten wat jij hiervoor moet kunnen? Lees snel verder en wie weet is deze baan voor jou!

Blijf je minimaal 3 maanden bij ons, vind je het leuk en doe je het goed? Dikke beloning voor jou! Jij krijgt dan namelijk eenmalig €1000 euro boven op je salaris! Dit wil jij toch?!

Wat bieden wij jou
  • Een knalsalaris van €20,05 incl. toeslagen!
  • Werken in 2 ploegen. Heeerlijk!
  • Wekelijks je salaris op je rekening
  • Reiskostenvergoeding. Vroemmmm!
  • Fulltime aan de slag in een toffe IT omgeveving
  • Doorgroeien? Zeker weten!
Wie ben jij

Jij bent op zoek naar een toffe functie in de IT sector. Eigen vervoer zou super zijn! Verder:

  • Je hebt ervaring met Linux
  • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van ICT
  • Fulltime beschikbaar in 2 ploegen
Wat ga je doen

Bij ZT Systems worden serverkasten gemaakt. Tijdens en na de assemblage van serverkasten worden ze uitvoerig getest door onze kwaliteitsmedewerkers. Ja, door jou dus! Jouw functie bestaat onder andere uit het uitvoeren van updates en testen. Ook inspecteer en repareer je defecten aan het product, zowel hardware als software. Storing of afwijking gevonden? Dan begint jouw werk pas echt! Het oplossen kan namelijk beginnen. We snappen dat jij misschien nog niet zoveel ervaring in hebt. Dit is geen probleem! Door interne trainingen maakt ZT Systems jou een toekomstig expert op het gebied van servers. Als kwaliteitsmedewerker werk jij standaard fulltime in twee ploegen van 06:30 tot 15:00 en 15:00 tot 23:30. Lekker afwisseling dus!

Waar ga je werken

Jouw toekomstige baan als kwaliteitsmedewerker is bij ZT Systems! Een internationaal bedrijf dat vanuit Almelo de Europese markt veroverd. Op het gebied van servers en dataopslag is ZT Systems onmisbaar. Aan de slag bij een modern bedrijf met aandacht voor het ontwikkelen van jouw talent. Door de gigantische vraag naar producten in deze sector groeit ZT Systems snel. Een uitgelezen kans voor jou om mee te groeien met dit bedrijf. 3, 2, 1... GO!

Sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal als onze kwaliteitsmedewerker? Wacht niet en solliciteer direct! Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op. Sollicitatie compleet? In de bevestigingsmail vind je een link. Klik op deze link om alvast een belafspraak met me in te plannen. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in