+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen (NB).
Laad meer vacatures

Schilder Alphen (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder? Werk in je eigen regio, kies tussen verschillende soorten projecten en voer diverse taken uit. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, er is plek voor jou. Je krijgt een goed salaris, kans op een vast contract en een pensioenregeling. Plus, punten verdienen voor gereedschappen en uitjes! Elk jaar gratis cursussen en leuke teamactiviteiten. We helpen je graag de perfecte werkplek te vinden. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben jij klaar voor een nieuwe stap als schilder in West-Brabant? Bij ons werk je in je eigen regio, bij een opdrachtgever die perfect bij jou past. Of je nu de voorkeur geeft aan particuliere klussen of liever aan grootschalige projecten werkt, wij zorgen ervoor dat je altijd op een nette en verantwoorde manier kunt werken. Als schilder voer je diverse taken uit, van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Op basis van jouw ervaring en vaardigheden vinden we de ideale werkplek voor jou.


Ben jij het?

We zijn op zoek naar een schilder met enige ervaring in het vakgebied. Je hebt de vaardigheden om zelfstandig te werken, maar werkt ook graag in teamverband aan grotere projecten. Ook als je weinig of geen ervaring hebt, ben je bij ons welkom! Het is belangrijk dat je redelijk Nederlands spreekt en in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Indien nodig kun je bij ons kosteloos je VCA-certificaat behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

We belonen jou met een salaris dat past bij jouw kennis, vaardigheden en ervaring als schilder, met een bruto maandbedrag tussen de €2.600,- en €3.300,-. Je kunt kiezen tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Ook bieden we een pensioensregeling die bij jou past en bij goed functioneren kun je snel een vast contract verwachten. We willen dat je zo snel mogelijk aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je met plezier kunt werken. Bovendien hebben we een spaarsysteem waarbij je met elk gewerkt uur punten verzamelt die je kunt inwisselen voor gereedschappen, cadeaus en uitjes! Jaarlijks kun je kosteloos meerdere cursussen volgen om je vaardigheden te blijven ontwikkelen, en we zien je graag bij onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Bij Faber zoeken we een werkplek voor jou als schilder waar je langdurig aan de slag kunt op projecten die bij jou passen. We blijven regelmatig in contact om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. We zijn elke dag bereikbaar voor al je vragen en zorgen. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die we voor jou als schilder hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in