+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Onderhoudsmonteur Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fygi | hr en recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij jouw technische skills inzetten bij een wereldwijd gerenommeerde organisatie? Bij Bizerba Nederland zijn we op zoek naar een enthousiaste onderhoudsmonteur met passie voor industrieel onderhoud.

Bizerba is veel meer dan alleen een internationale marktleider met 120 vestigingen en 4500 medewerkers wereldwijd. Al sinds 1866 staat ons familiebedrijf garant voor innovatieve en efficiënte oplossingen op het gebied van wegen, snijden en etiketteren. Als dochteronderneming van de Bizerba Group, met ruim 60 collega's in Nederland, zijn wij de drijvende kracht achter hoogwaardige technologieën die de wereldwijde industrieën van voedsel en non-food transformeren.

Waarom kiezen voor Bizerba?

Hier zijn een paar redenen waarom ons bedrijf de ideale plek is om te werken:

1. Teamspirit: Bij Bizerba creëren we niet alleen producten, we creëren ook een gemeenschap. Onze gemoedelijke sfeer en sterke teamgeest maken van elke werkdag een plezier.

2. Uitdaging en groei: Je wordt onderdeel van ons team van enthousiaste professionals en krijgt de kans om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen. We investeren in jouw groei en ontwikkeling.

3. Flexibiliteit: Bij ons kun je rekenen op een baan dichtbij huis. Als onderhoudstechnicus industrie ben je het start- en eindpunt voor de servicewerkzaamheden, direct vanuit je eigen huis. De aansturing komt rechtstreeks van ons hoofdkantoor.

Als Onderhoudsmonteur bij Bizerba Nederland, zijn jouw belangrijkste taken:

  • Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van onze geavanceerde industriële weeg- en etiketteersystemen, evenals aanverwante apparatuur bij onze klanten in de voedings- en non-foodindustrie in Nederland.
  • Je deelt jouw expertise door gebruikersinstructies te geven over de geleverde apparatuur.
  • Het keuren en justificeren van weegapparatuur is een essentieel onderdeel van jouw verantwoordelijkheden.


Gevraagd

Ben jij de servicegerichte onderhoudsmonteur die wij zoeken?

Bij Bizerba Nederland zijn we op zoek naar een onderhoudsmonteur met het juiste profiel en de drive om het verschil te maken. Als jij jezelf herkent in onderstaand profiel, dan willen we graag met jou kennismaken:

  • Klantgericht en betrouwbaar: Bij Bizerba geloven we in de kracht van klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. We verwachten dan ook dat je deze eigenschappen in overvloed bezit.
  • Technische achtergrond: Je hebt een MBO3-diploma in een technische richting, bij voorkeur mechanica of werktuigbouw. Je begrijpt de techniek en hebt de vaardigheden om industriële systemen te onderhouden.
  • Taalvaardigheid: Kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must, zowel in woord als geschrift. Dit stelt je in staat om effectief te communiceren met collega's en klanten, ook internationaal.
  • Rijbewijs B: Je bent in het bezit van een rijbewijs B, zodat je flexibel kunt reizen naar onze klanten in Nederland.
  • Leergierigheid: Bij Bizerba moedigen we groei en ontwikkeling aan. We verwachten dat je leergierig bent en bereid bent om productopleidingen te volgen bij ons moederbedrijf in Duitsland. Hier krijg je de kans om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Flexibiliteit en innovatie: Een negen-tot-vijf mentaliteit is niet wat we zoeken. We willen mensen met een flexibele en innovatieve instelling die zich aanpassen aan de uitdagingen van de dag en bereid zijn om dat extra stapje te zetten.


Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

Bij Bizerba Nederland streven we naar het aantrekken van getalenteerde individuen die het beste uit zichzelf willen halen. Als onderhoudsmonteur bieden wij jou niet alleen een baan, maar een kans om deel uit te maken van een team dat continue groeit en evolueert. Hier is wat we je te bieden hebben:

  • Uitdagende, zelfstandige functie: Bij ons krijg je de mogelijkheid om zelfstandig te werken en je expertise in te zetten. We waarderen jouw inzet en geven je de ruimte om te groeien in je rol.
  • Carrièrekansen: Jouw toekomst ligt bij ons. Als je laat zien wat je kunt en wilt leren, bieden we perspectief op een vast dienstverband en volop mogelijkheden voor groei binnen onze organisatie.
  • Competitief salaris: We waarderen jouw bijdrage aan ons succes en belonen dit met een marktconform salaris, dat afhankelijk is van jouw leeftijd en ervaring.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: Naast een goed salaris bieden we ook een premievrij pensioen en maar liefst 27 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek van 40 uur. Jouw work-life balance is belangrijk voor ons.
  • Werkuitrusting: Om jouw werk zo goed mogelijk te faciliteren, stellen we een auto, laptop en telefoon tot je beschikking. Zo ben je altijd goed uitgerust om je werkzaamheden uit te voeren, waar en wanneer dat nodig is.

Maar dat is nog niet alles! Bij Bizerba Nederland geloven we in de kracht van teamspirit en streven we ernaar om een positieve en inspirerende werkomgeving te creëren. We moedigen jouw innovatieve denkwijze aan en waarderen open communicatie. Jouw ideeën en suggesties zijn welkom en dragen bij aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf.

Als je op zoek bent naar meer dan alleen een baan, maar een plek waar je jezelf kunt ontplooien, je carrière kunt opbouwen en deel kunt uitmaken van een dynamische en succesvolle organisatie, dan is dit jouw kans.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in