+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Projectleider Architect Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kracht Recruitment

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Kracht Recruitment

Gevraagd

  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze rol werk je aan grote projecten en ben je de schakel tussen opdrachtgevers en je team. Je werkt aan technisch uitdagende projecten en kunt zowel op kantoor, bij de opdrachtgever of thuis werken. Het bijzondere is dat je deel uitmaakt van een engineeringsclub en een adviesbureau. Je taken zijn onder andere contact houden met verschillende partijen, tekenwerk coördineren en adviseren van de opdrachtgever. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij werken aan de grootste projecten van het land in een coördinerende rol waarin jij veel contact hebt met de opdrachtgever? Lees dan verder!

Als Projectleider Architect werk jij samen met een aantal van jouw collega-Projectleiders. Hierbij is het van belang dat je de schakel bent tussen opdrachtgevers en jouw bureau. Dit doe jij in technisch uitdagende, grote projecten. Je kan hier dus technisch brede kennis opdoen! Werken kan zowel vanuit kantoor, vanuit de opdrachtgever, of vanuit huis. Het unieke van deze rol is dat je in een engineeringsclub werkzaam zult zijn, maar naast engineering is dit een adviesbureau op het gebied van BIM, in alle fasen van het bouwproces! Taken die jij uitvoert zijn onder andere:

  • Contact onderhouden met opdrachtgever, aannemer en overige betrokkenen in 3 tot 6 projecten;
  • Het coördineren en controleren van tekenwerk van modelleurs;
  • Het adviseren van de opdrachtgever;
  • Opstellen van offertes;
  • Bijwonen van bouwvergaderingen;


Gevraagd

Als Projectleider Architect heb jij idealiter 5 á 10 jaar ervaring met het werken als Projectleider bij bijvoorbeeld een architecten- of ingenieursbureau. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en wilt jezelf verder ontwikkelen. Jij houdt daarbij van een informele werkomgeving op kantoor en vind collegialiteit en het samenwerken met collega's van belang. Wij zoeken hiervoor iemand die voldoet aan het volgende plaatje:

  • Afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de richting bouwkunde of gelijkwaardig;
  • Kennis van en ervaring met Revit;
  • Kennis van de wet- en regelgeving in de bouw;
  • Je bent communicatief sterk, hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bent goed in het beheren en opbouwen van relaties;


Aanbod

Als Projectleider Architect krijg jij de mogelijkheid om te werken aan grote, complexe projecten waarmee dit bureau zich onderscheidt van anderen. Jij krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen, in jouw rol evenals persoonlijk. Dit wordt aangemoedigd en gewaardeerd. Hiernaast ontvang jij het volgende:

  • Salaris tussen de € 5.000, - en € 6.250, - bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van kennis en ervaring);
  • Een leuk, informeel team waarin voldoende gezamenlijke activiteiten worden georganiseerd (bijvoorbeeld op het eigen dakterras);
  • Zelfstandige rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Een gunstige bruto-netto verhouding omdat je geen onderdeel bent van de Architecten CAO;
  • Flexibel te bepalen werktijden (wil jij bijvoorbeeld na de file op kantoor komen? Geen probleem!).


Bedrijfsomschrijving

Voor een goede relatie van Kracht, een bouwkundig ingenieursbureau, zijn wij op zoek naar een Projectleider Architect. Dit bureau is ontstaan vanuit een hart voor engineering. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een volwaardig adviesbureau dat naast engineering ook BIM en Bouwkundig advies verzorgt voor hun opdrachtgevers. In essentie draait jouw rol hier om het maakbaar maken van het ontwerp van de architect. Daarbij toets jij of er wordt voldaan aan de juiste wet- en regelgeving en adviseer jij hierover de opdrachtgever. Jouw team zal bestaan uit ongeveer 20 collega's, samen streven jullie ernaar om de beste te zijn in jullie vakgebied. Deze organisatie wil graag iedere dag een stapje beter worden en stimuleert mede hierom ontwikkeling evenals eigen inbreng en het aanhoren van eenieders mening. Dit kenmerkt de organisatie. Zij staan bekend als een bedrijf waarin de medewerkers ''down to earth'' en mensgericht zijn. Dit bureau werkt aan de grootste projecten van het land in voornamelijk de woningbouw, hierbij moet je denken aan grote woontorens en innovatieve woonconcepten. Hiernaast pakken zij ook regelmatig een utilitair project op, zo werken zij bijvoorbeeld voor opdrachtgevers zoals de Nederlandsche Bank.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in