+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.

Magazijnmedewerker Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

In deze tijdelijke baan werk je in een magazijn met gerepareerde printers. Je ontvangt de kapotte printers van klanten, slaat ze op en zorgt dat ze gerepareerd worden. Als de printer klaar is, geef je dit aan de klant en stuur je de printer terug. Je werkt ongeveer 4 uur per dag, waarbij je veel met printers werkt. Het is fysiek werk, maar je krijgt de kans om in een magazijn te werken en ervaring op te doen. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging en beschikbaar voor magazijnwerkzaamheden? Je gaat aan de slag in het magazijn voor in- en uitpakwerkzaamheden van gerepareerde printers. Iedere dag worden er defecte printers bezorgd of gebracht door de consument. Deze consumenten en/of klanten moeten worden opgevangen en je neemt de printer van hun aan. Je slaat het juist op in het systeem, zodat de technische dienst later de printers kunnen repareren. Heeft de technische dienst de printer gerepareerd? Dan geven ze aan jou een seintje dat de printer weer opgehaald kan worden. Jij laat dit vervolgens aan de klant weten en zorgt ervoor de printer meegaat op de post.

Je bent gedurende dag dus veel printers aan het tillen en bent niet vies van fysiek zwaar werk. Je vindt het leuk om het ontvangst in de ochtend te organiseren. Dit kan bijvoorbeeld van 11.00 - 15.00 uur, maar je kan ook een ander tijdstip voorstellen. Het is wel belangrijk dat er iedere dag iemand één dagdeel aanwezig is, om printers aan te nemen en te versturen. Deze functie is voor maximaal 4 uur per dag. 


Wat wij bieden
  • Een dynamische werkomgeving
  • Mogelijkheid om ervaring op te doen in een magazijnomgeving
  • Salaris van minimaal € 13,27 op basis van 21 jaar en ouder. 
  • Flexibele werktijden 
Wat wij vragen
  • Fysiek in staat om in- en uitpakwerkzaamheden uit te voeren
  • Betrouwbaar en punctueel
  • Teamspeler die goed kan samenwerken
  • Beschikbaar voor 5 dagen in de week, 4 uur per dag
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is marktleider als het gaat om kantoormachines en mobiele printers. In 50+ jaar transformeerde deze organisatie, pionierend van 's werelds eerste snelle dot-matrixprinter tot de kleinste mobiele printer in 2004. Nu, in meer dan 20 Europese landen, maken ze op professionele wijze kantoormachines. Op de locatie in Amstelveen kunnen afnemers de printers inleveren als er iets mankeert. de technische dienst die daar aanwezig is zal deze dan proberen te repareren. samenwerken ze aan een duurzaam gebruik van de printers zodat deze machines je hele leven meegaan. 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in