+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Werkorganisator dagelijks onderhoud | Van A tot Z jouw eigen project! Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Be a hero

Als werkorganisator dagelijks onderhoud ben je verantwoordelijk voor het totale proces. Je werkt in een team van 5 en bewaakt samen de kwaliteit en zorgt voor tevreden bewoners of huurders. Daarbij ben je administratief heel sterk en leg je gemakkelijk contact met mensen en schakel je snel. Je richt je hierbij op de bouwkundige problemen zoals: opsporen en herstellen lekkage en schuren slopen en opnieuw opbouwen.

Benefits

Het salarisniveau is afhankelijk van ervaring maar zal tussen de 2600 – 3500 euro per maand liggen. Mocht je een auto van de zaak willen dan is dat iets wat bespreekbaar is. Verder maken ze geen gebruik van de bouw CAO en heb je dus iets minder vakantiedagen maar dat resulteert erin dat je salaris gemiddeld hoger zal liggen.

Bouwstenen voor succes

Ben jij jong of relatief oud, in beide gevallen ben je welkom. Het is belangrijk dat je kennis van bouw en bouwstijl hebt en ook dat je de oorzaak kan begrijpen en daarop kan handelen. Verder is het belangrijk dat je sterk in de communicatie bent en dat je snel kan schakelen. De functie is fulltime maar ligt jouw idee net iets anders dan is dat gewoon bespreekbaar.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een traditioneel Nederlands bouwbedrijf waarbij iedereen in de ochtend op kantoor verzamelt om een kopje koffie te drinken en bijzonderheden van de dag te bespreken. Vanuit kantoor gaat iedereen vervolgens naar het project waar hij of zij aan werkt. Ze werken vanuit 24 kantoren in heel Nederland en zijn actief in dagelijks/mutatie onderhoud en renovatie. Het is een echte no-nonse club met een goede balans tussen hard werken en plezier hebben. Ze werken voornamelijk voor woningcorporaties en hebben meerdere panden/complexen in beheer. Hierdoor is de portefeuille altijd goed gevuld. Ze houden van een ontspannen sfeer en daarom lopen ze af en toe even lekker een rondje. Verder word er op kantoor af en toe lekker een balletje getrapt en drinken ze op vrijdag gezellig een biertje.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in