+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Werkvoorbereider Installatietechniek Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 8.333 p/m

Vacatureomschrijving

Over de functie

Als werkvoorbereider ben jij de spil in de werkvoorbereiding, en je neemt deze rol met zelfstandigheid op je. Je coördineert en organiseert alle activiteiten ter bevordering van de efficiënte projectuitvoering. Risicoanalyse en detectie van afwijkingen behoren ook tot jouw taken. Je fungeert als de rechterhand van de projectleider, die drukbezet is en jouw ondersteuning goed kan gebruiken. Jouw functie omvat diverse taken, zoals klantcontact, overleg, calculaties, tekeningen, en opnames. Het is een buitengewoon veelzijdige rol waarin jij zorgt voor de optimale voorbereiding en tijdige beschikbaarheid van benodigde materialen. Als werkvoorbereider vergemakkelijk je het dagelijkse werk van je collega's in de uitvoering. Samen houden jullie de projecten soepel draaiende, en dit wordt enorm gewaardeerd!


Functie eisen

Jij combineert standvastigheid en flexibiliteit op het juiste moment. Jouw werkvoorbereiderservaring in de installatietechniek is duidelijk zichtbaar in je vakkennis en organisatorisch inzicht. Als professioneel, betrokken en assertief individu, voldoe jij aan de onderstaande criteria. Solliciteer nu!


Over het bedrijf

Onze bedrijfseenheid, met 350 gespecialiseerde medewerkers verspreid over Eindhoven en Maastricht, bedient klanten in Noord-Brabant en Limburg. We bedienen diverse sectoren zoals Gezondheidszorg, Onderwijs, Commercieel Vastgoed en Logistiek, waardoor je inzicht krijgt in diverse werkomgevingen. Onze expertise omvat end-to-end technische oplossingen voor zowel nieuwbouw- als grootschalige renovatieprojecten. Naast advies leveren we diensten voor het beheer en onderhoud van gebouw gebonden installaties. Kernwaarden van onze Eindhoven en Maastricht vestigingen zijn vakmanschap, technische passie, professionele oplossingen, en een sterk teamgevoel.

Je toekomstige rol betreft de afdeling Projecten, waar we regionale projecten beheren met een waarde tussen €100.000,- en €4.000.000,-. Dit omvat hoofdzakelijk nieuwbouw en renovatieprojecten waar de meest recente technologieën worden ingezet. Binnen deze afdeling zal je tijdelijk deelnemen aan boeiende projecten.

Je maakt deel uit van een projectteam, bestaande uit een projectleider, werkvoorbereider en een team van 5-10 monteurs met specialisaties in elektrotechniek of werktuigbouwkunde.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Werkvoorbereider Installatietechniek die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in