+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Zelfstandig Uitvoerde Civiele Betonbouw Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Be a hero

Onder de begeleiding van een ervaren projectleider krijg jij de verantwoordelijkheid over de volgende belangrijke taken: - Het bevorderen en stimuleren van de veiligheidswaarden, om zo een veilige werkomgeving te creëren voor al onze medewerkers, leveranciers en onderaannemers, evenals voor de omgeving. - Het aansturen en ontwikkelen van het bouwplaatspersoneel. - Bijdragen aan en bewaken van de planning en voortgang van het project. - Het sturen, begeleiden en ondersteunen van de uitvoerende werkzaamheden van onderaannemers en leveranciers. - Het uitvoeren van administratieve taken en het bewaken van de financiële aspecten die bij de functie horen. - Verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. - Het begeleiden en uitvoeren van inspecties, audits en keuringen. - Het aandragen van ideeën en verbeteringen om onze projecten steeds beter te laten verlopen.

Benefits

Bij onze opdrachtgever werk je samen aan de meest innovatieve projecten van Nederland. Bij ons is er een cultuur van vertrouwen en ruimte voor nieuwe ideeën. Je zult inspirerende collega's ontmoeten die je helpen om vooruit te komen. Of je nu op het hoofdkantoor, op een van onze vestigingen of op een projectlocatie werkt, de werksfeer is altijd uitstekend en dat geeft je energie! Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden tot opleiding en ontwikkeling.

Bouwstenen voor succes

Jij bent een enthousiast, gedreven en flexibel persoon met een sterk gevoel voor veiligheid en kwaliteit. Daarnaast ben je communicatief vaardig, proactief en heb je oog voor de behoeften van anderen. Deze eigenschappen maken jou een prettige collega om mee samen te werken. Samen met ons team van bouwplaats medewerkers geef jij vorm aan de realisatie van onze projecten en lever je een waardevolle bijdrage aan de groei van ons bedrijf. Je hebt ten minste 7 jaar ervaring in de uitvoering en bij voorkeur een opleiding in de civiele sector. Daarnaast ben je bereid om te reizen naar verschillende locaties waar onze integrale projecten plaatsvinden.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een trots en kwalitatief bouwbedrijf en is een creatieve kracht in de bouwsector. Samen met meer dan 1000 inspirerende collega's van deze vooraanstaande aannemer, streven we naar integrale oplossingen voor multidisciplinaire projecten. We zijn voortdurend op zoek naar verrassende ideeën en streven altijd naar verbetering en vernieuwing. Ons doel is het creëren van een leefomgeving waarin toekomstige generaties gezond en gelukkig kunnen leven, wonen en werken. Samen geven we vorm aan de toekomst.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in