+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Constructeur die vakprijzen gaat winnen in regio Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons kun je aan de slag als Constructeur en werken aan unieke constructies in hout, beton en staal. We combineren functionaliteit met schoonheid, duurzaamheid en veiligheid. Onze projecten hebben al vele prijzen gewonnen. Je gaat zelfstandig of in een team werken aan verschillende projecten. Je zult ook advies geven en minder ervaren collega's begeleiden. Dit is een geweldige kans om je carrière te laten groeien. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij als Constructeur willekeurige constructies in hout, beton en staal blijven berekenen? Of wil jij als Constructeur complexe constructies in hout, beton en staal gaan berekenen die vakprijzen waard zijn?

Deze werkgever combineert namelijk de functionaliteit van een constructie zó goed met de esthetiek, duurzaamheid en veiligheid dat ze al meerdere keren de Nationale Betonprijs, Nationale Staalprijs en zelfs de European Concrete Award hebben gewonnen! Wil jij hier ook deel van uitmaken? Lees dan snel verder, want dit is zonder twijfel een mooie carrièrestap! Dit is wat je als Constructeur gaat doen:

·        Zelfstandig of in teamverband staal-, hout- en betonconstructies berekenen voor verschillende projecten tegelijkertijd, de afwisseling is zeer groot

·        Berekeningen en ontwerpen controleren en advies uitbrengen vanuit jouw professionele ervaring

·        Begeleiden en adviseren van constructeur met minder ervaring



Gevraagd

Om de complexiteit en verantwoordelijkheid van deze Constructeur functie aan te kunnen verwachten wij dat je een TU opleiding hebt gevolgd, of een HTS opleiding aangevuld hebt met een diploma BV of HTI. Je hebt al enkele jaren ervaring bij een ingenieursbureau en bent toe aan een volgende stap in je bouwkundige carrière.

·        Je hebt WO of HBO-plus denk- en werkniveau

·        Je bent communicatief sterk genoeg om jouw ideeën duidelijk te maken aan klanten en collega’s

·        Je bent proactief en klantgericht genoeg om je collega’s bij te kunnen houden 



Aanbod

De combinatie van een halve eeuw ervaring, complexe multidisciplinaire projecten en focus op persoonlijke ontwikkeling maakt dit de perfecte plek voor groei. Zowel vakinhoudelijk als op professioneel vlak. Je komt met uitdagende infra, civiel en bouw vraagstukken in aanraking. Als Constructeur kun je bij deze werkgever rekenen op:

·        Een marktconform salaris, op maat gemaakt voor jouw kennis en ervaring

·        Gezellige bedrijfsuitjes en borrels voor een goede binding met collega’s

·        Reiskostenvergoeding

·        Mogelijkheden voor het volgens van opleidingen en cursussen

·        Vakprijzen winnen doet het altijd goed op je professionele staat van dienst



Bedrijfsomschrijving

Je komt terecht bij een toonaangevend ingenieursbureau met meerdere vestigingen in de Randstad. Jouw standplaats wordt Amsterdam. Ze staan bekend als multidisciplinair, deskundig en proactief en hebben sinds de jaren ’70 al vele inspirerende projecten uit mogen voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Villa VPRO in Hilversum, de Warmtekrachtcentrale Utrecht en het Volkshotel in Amsterdam. Samen met 150 collega’s werken jullie dagelijks aan innovatie en het verrijken van de gebouwde wereld.  De deuren staan hier altijd open, voor collega’s en voor klanten. Jullie hebben de slagkracht van een groter ingenieursbureau, gecombineerd met de cultuur en de klantvriendelijkheid van een lokale ondernemer. Dat is de unieke charme van jouw werkgever. Mensen staan hier klaar voor elkaar en open voor jouw nieuwe ideeën.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in