+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Mechanisch operator Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Mechanisch Operator bij Maandag® speel je een belangrijke rol in het optimaliseren van productieprocessen. Je werkt met verschillende machines en zorgt dat ze veilig en efficiënt draaien. Ook houd je de afdeling schoon en voer je klein onderhoud uit. Bij Maandag® krijg je de kans om bij verschillende opdrachtgevers te werken, met een vast dienstverband en een goed salaris. Je kunt gratis trainingen volgen om jezelf te ontwikkelen. Dit is jouw kans om te groeien in een technische rol. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Mechanisch Operator bij Maandag ® werk jij altijd nauwkeurig en beschik je over brede technische kennis. Je bent in staat om problemen te analyseren en op te lossen. Als Mechanisch Operator bij Maandag® ben jij verantwoordelijk voor het bedienen, controleren en onderhouden van verschillende machines in een productieomgeving. De Mechanisch Operator bij Maandag® zorgt dat de machines op een veilige en efficiënte manier worden gebruikt om de productieprocessen te optimaliseren. De Mechanisch Operator bij Maandag® bewaakt de goede werking van de verschillende machines en controleert de gebreken van machines. Ook lost hij of zij eventuele productiestoringen op en schakelt de Technische Dienst in bij technische storingen en afwijkingen in het proces. Verder is het belangrijk dat jij als Mechanisch Operator de afdeling schoon en opgeruimd houdt en de machines periodiek reinigt en filters vervangt. Kortom, de Mechanisch Operator heeft een belangrijke rol in het optimaliseren van het productieproces en het garanderen van de kwaliteit en efficiëntie van de geproduceerde goederen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden als Mechanisch Operator bij Maandag ®:

Je bedient verschillende machines in een productieomgeving en zorgt ervoor dat deze op een veilige en efficiënte manier worden gebruikt om de productieprocessen te optimaliseren;

  • Je controleert de machines op gebreken en eventuele storingen en neemt indien nodig maatregelen om deze te verhelpen;
  • Je zorgt voor het periodieke onderhoud van de machines en voert kleine reparaties uit om te voorkomen dat er storingen ontstaan;
  • Je controleert de kwaliteit van de geproduceerde goederen en grijpt in wanneer deze niet aan de gestelde eisen voldoen;
  • Je houdt de afdeling schoon en opgeruimd, zodat deze veilig en hygiënisch blijft werken;
  • Je zorgt voor een veilige werkomgeving en draagt zorg voor het naleven van veiligheidsvoorschriften;
  • Je werkt samen met collega's, operators, productiemedewerkers, technische dienst en kwaliteitsafdeling om ervoor te zorgen dat het productieproces soepel verloopt en er goede kwaliteit wordt geleverd.

Als Mechanisch Operator bij Maandag ® bieden wij jou de mogelijkheid om onder een (vast) dienstverband met een goed salaris aan verschillende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers te kunnen werken. Wij luisteren naar jouw wensen en kijken samen met jou naar jouw ervaringen om zo passende match te vinden. Heb jij ambitie om jezelf te ontwikkelen? Wij helpen je graag. In onze Maandag® Academy kun je gratis onbeperkt trainingen volgen, maar we kunnen ook een ontwikkelplan op maat maken. Dus vraag vooral naar de mogelijkheden.


Functie eisen

Wat vragen we van jou?

  • Je bent woonachtig in Nederland;
  • Een diploma op MBO-niveau in een technische richting zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica;
  • Een A, B of C VAPRO opleiding
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als mechanisch operator;
  • Bereid om ploegendiensten te werken, dit gaat altijd in overleg met de opdrachtgever.
Over het bedrijf

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris tussen de €2.800,- en de €3.500,- bruto o.b.v. 40 uur afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een (vast) dienstverband van 32 tot 40 uur per week;
  • Een goede pensioenregeling bij BeFrank;
  • 25 vakantie dagen op basis van een 40urige werkweek met de mogelijkheid om extra tijd voor tijd te verdienen, daarnaast krijg je natuurlijk ook vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per km of de mogelijkheid om een auto te leasen.
Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Mechanisch operator die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden

Maandag® is met 46 vestigingen in 16 steden al meer dan 30 jaar leidend als detacheerder binnen het publieke domein in Nederland. De afgelopen 2 jaar is er, mede door overnames, een sterke groei gerealiseerd. Naast detachering biedt Maandag® ook ZZP-bemiddeling en HR-dienstverlening zoals RPO (recruitment proces outsourcing) en MSP (managed service provider).

Daarmee is Maandag® dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden, in zowel de publieke- als commerciële sector. Dagelijks zijn meer dan 4.000 professionals actief binnen de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, finance, HR en communicatie. Daarnaast is Maandag® actief op het gebied van engineering, construction en life science in België.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in