+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Installatiemonteur Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Connect

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Connect

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.350 - € 2.850 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Dit installatiebedrijf in Amsterdam zoekt een installatiemonteur voor verschillende projecten, van utiliteitsbouw tot woningbouw. Je werkt aan het opzetten en moderniseren van W-installaties. Elke dag is anders, van renovaties tot het installeren van nieuwe systemen. Je start met een briefing en gaat dan aan de slag. Er is ruimte om te groeien, met mogelijkheden voor opleiding en doorgroei naar service technicus. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Dit installatiebedrijf staat bekend om zijn goede naam in de regio Amsterdam, en is betrokken bij diverse omvangrijke projecten die jouw specifieke vaardigheden vereisen. De werkzaamheden omvatten een breed scala, van het opzetten en moderniseren van W-installaties in utiliteitsbouw tot projecten in de woningbouw. Je taken variëren dagelijks: de ene keer renoveer je bestaande systemen, de andere keer installeer je een nieuw verwarmingssysteem in een luxe penthouse aan de Zuidas. Als installatiemonteur ben je in staat om zowel zelfstandig als met ondersteuning van een hoofdmonteur te werken, gebaseerd op blauwdrukken om pijpleidingen te leggen, radiatoren en sanitaire voorzieningen te monteren, en voorbereidend werk te verrichten voor ventilatiesystemen. Afhankelijk van je vaardigheden en ervaring, biedt een van onze teamleiders begeleiding.

Je dag begint met een snelle briefing over de taken van die dag, waarna je je materialen verzamelt en aan het werk gaat. Met de nodige ervaring en kennis kun je grotere projecten zelfstandig ondernemen vanuit je eigen service bus. Mocht je deze ervaring nog niet hebben, dan zijn wij er om je te onderwijzen in de essentiële vaardigheden van het beroep. De mogelijkheid tot het volgen van een opleiding of cursus staat ook open, waarbij jouw toewijding en leerbereidheid cruciaal zijn.

Binnenkort heb jij de kans om als installatiemonteur in de installatietechniek aan de slag te gaan in de regio Amsterdam. Als installatiemonteur bij dit bedrijf kan je tot €2850 bruto per maand verdienen en kan je doorgroeien. 

Zoek je als installatiemonteur naar een positie waar vakmanschap gewaardeerd wordt en je zekerheid van een vaste aanstelling hebt? Schrijf je dan direct in!

Als installatiemonteur ontvang je een salaris dat aansluit bij jouw expertise en achtergrond, met een indeling volgens de geldende CAO-normen. Bovendien kun je rekenen op een wekelijkse uitbetaling dankzij ons geavanceerde urenregistratiesysteem. Deze functie biedt uitgebreide mogelijkheden voor professionele groei. Zo kun je bijvoorbeeld de opleiding tot service technicus volgen en doorgroeien naar de positie van service monteur.

  • Salaris: Een bruto maandsalaris tussen €2.350 en €2.850, afhankelijk van je opleiding en werkervaring;

  • Uitgebreide doorgroeimogelijkheden;

  • Reiskostenvergoeding.

Ben je toe aan een frisse start? Solliciteer dan direct via deze vacature of neem voor meer informatie contact op.

Contactpersoon: Lars Haverbus, telefoonnummer: 088 - 235 26 66.


Profiel

We zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van installatiemonteur met minimaal een MBO niveau 2 in een technische richting. Wij waarderen het als je proactief bent, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kennis hebt van installatietechniek en gemotiveerd bent.

  • Een voorsprong heb je als: je al enige jaren ervaring hebt binnen de installatietechniek;

  • Kennis van gereedschappen;

  • In het bezit zijn van een VCA-certificaat of bereid zijn deze te behalen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in