+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Junior Calculator| Bouwende aannemer Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In de rol van Junior Calculator in de bouwsector, gevestigd in een levendig gebied, krijg je de kans om snel te leren en echt iets te betekenen. Je wordt begeleid door ervaren mensen en groeit uit tot een expert in rekenen. Je maakt deel uit van een hecht team dat sterk inzet op groei en ontwikkeling. Je werk is vanaf het begin tot het einde van projecten, wat zorgt voor een ervaring. Plus, je start met een spannend nieuw bouwproject! Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Als Junior Calculator in de bruisende regio Amsterdam krijg je de kans om snel te groeien en een grote impact te maken. Je wordt begeleid door ervaren collega's en ontwikkelt je tot een echte rekenexpert. onze opdrachtgever kent een hecht team, waar ontwikkeling centraal staat. Binnen het team ben jij vanaf de start tot de nacalculaties betrokken bij het hele proces. Als startende calculator analyseer je contracten, voorwaarden en risico's en denk je vol energie en creativiteit mee tijdens de uitvoering. En het wordt nog leuker: je begint in deze startersfunctie met een spiksplinternieuw nieuwbouwproject!

Benefits

Je krijgt de kans als Junior Calculator om je leergierigheid en passie voor bouwprojecten te tonen. Wij bieden niet alleen een uitdagende startpositie, goede arbeidsvoorwaarden en ook een duidelijk groeipad naar de rol van Kostendeskundige. Wil jij je bouwkundige kennis inzetten, jezelf ontwikkelen en doorgroeien? Dan ben je hier op de juiste plek!

Bouwstenen voor succes

Wij zoeken een ambitieuze en gedreven (net) afgestudeerde HBO Bouwkundige, voor de rol van Junior Calculator die klaar is voor zijn/haar eerste stap in zijn/haar carrière. Verder:

  • Analytische en cijfermatige instelling;

  • Het vermogen om samen te werken in teamverband;

  • Goede communicatieve vaardigheden. 



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een aannemersbedrijf gevestigd in Nederland dat gespecialiseerd is in bouw- en renovatiewerkzaamheden. Het bedrijf richt zich op diverse soorten projecten, waaronder nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en onderhoudswerkzaamheden. Onze opdrachtgever staat bekend om zijn vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid in de bouwsector. Het bedrijf werkt nauw samen met opdrachtgevers om hun wensen en behoeften te vertalen naar hoogwaardige en duurzame bouwprojecten. Onze opdrachtgever streeft er altijd naar om projecten op tijd en binnen budget op te leveren, met oog voor detail en klanttevredenheid. Onze opdrachtgever Bouw staat garant voor kwaliteit en service in elke fase van het bouwproces.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in