+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Bouwinspecteur / Toezichthouder Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.773 - € 5.566 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als bouwinspecteur in Amsterdam, stadsdeel Oost, werk je aan een betere leefomgeving voor de inwoners. Je zorgt dat bouwprojecten voldoen aan de regels en legt dit duidelijk uit aan iedereen. Je werkt buiten, niet op kantoor, en hebt veel verantwoordelijkheid. Je krijgt een goed salaris en mogelijkheden om te groeien. Ook krijg je reiskostenvergoeding en een extra uitkering aan het eind van het jaar. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als bouwinspecteur draag je bij aan de optimalisatie van de leefomgeving van de burgers van Amsterdam, stadsdeel Oost. Je hebt uitgebreide kennis en ervaring in de bouwkunde en begrijpt als geen ander de processen, eisen, mogelijkheden en beperkingen van bouwprojecten. Je bent in staat om zowel burgers, ondernemers als politici uit te leggen wat er gebeurt en of dit goed gaat. Je schakelt moeiteloos met alle belanghebbenden en streeft naar duidelijkheid en veiligheid. 

Jij als bouwinspecteur bent niet alleen bekend met de regels, maar ook in staat om deze helder en begrijpelijk te communiceren en uit te leggen aan alle betrokken partijen, zoals vergunninghouders, aannemers, bewoners en gebruikers. Je weet wanneer je maatregelen moet nemen en kunt deze goed inschatten. 

Je controleert als bouwinspecteur bouwlocaties op naleving van wet- en regelgeving, spoor je illegale bouw en sloop op en neem je maatregelen om sancties op te leggen. Je neemt de regie in de aanpak van controles, adviezen en sancties en werkt samen met instanties zoals de brandweer, politie en GGD. Je stelt schriftelijke rapporten, zienswijzen en brieven op, verstrekt informatie aan belanghebbenden en handelt klachten af met zorg voor een correcte administratie. 

Wij bieden: 

  • Salaris conform CAO gemeente schaal 10 €3773,33 - €5565,56 o.b.v. 40 uur
  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid 
  • Een inspirerende werkomgeving in Amsterdam, stadsdeel Oost 
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei 
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een werkweek van 40 uur
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 p/km
  • Eindejaarsuitkering
Functie eisen

Ben jij een bouwkundige met een passie voor Amsterdam? Wil jij jouw bijdrage leveren aan het behouden van de aantrekkelijkheid van onze hoofdstad? Heb je genoeg van een kantoorbaan en werk je liever buiten in de stad? Zoek je afwisseling in je werk, maar begrijp je ook het belang van het maken van rapportages? Dan ben jij dé bouwinspecteur die wij zoeken! 

Functie-eisen: 

  • Relevante technische HBO opleiding afgerond zoals Bouwkunde of Bouwmanagement & Vastgoed
  • Ervaring als bouwinspecteur is een pré 
  • Uitstekende kennis van bouwprocessen, wet- en regelgeving 
  • Sterke communicatieve vaardigheden en in staat om te schakelen met verschillende stakeholders 
  • Analytisch en probleemoplossend vermogen 
  • Resultaatgericht en besluitvaardig 
  • In bezit van rijbewijs B 
Over het bedrijf

De afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) in de gemeente Amsterdam is verantwoordelijk voor het toetsen van vergunningsaanvragen, toezicht houden op bouwprojecten en handhaving van regels in de bebouwde omgeving. Ze richten zich met name op brandveiligheid, constructieve veiligheid en bescherming van monumenten. De gemeente streeft naar een uniforme aanpak bij alle zeven VTH-afdelingen in de stadsdelen, maar er is nog wel ruimte voor eigen specifieke aandacht voor de verschillende gebieden. 

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. 


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Bouwinspecteur / Toezichthouder die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden

Maandag® is met 46 vestigingen in 16 steden al meer dan 30 jaar leidend als detacheerder binnen het publieke domein in Nederland. De afgelopen 2 jaar is er, mede door overnames, een sterke groei gerealiseerd. Naast detachering biedt Maandag® ook ZZP-bemiddeling en HR-dienstverlening zoals RPO (recruitment proces outsourcing) en MSP (managed service provider).

Daarmee is Maandag® dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden, in zowel de publieke- als commerciële sector. Dagelijks zijn meer dan 4.000 professionals actief binnen de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, finance, HR en communicatie. Daarnaast is Maandag® actief op het gebied van engineering, construction en life science in België.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in