+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Service Monteur Elektrotechniek Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Actief Werkt!

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Actief Werkt!

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.600 - € 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om te werken aan spannende projecten en jezelf te ontwikkelen in de wereld van elektrotechniek. Je maakt deel uit van een team dat streeft naar persoonlijke groei en open communicatie. Elke dag is anders, van het bespreken van werkzaamheden tot het bijdragen aan de energievoorziening van de toekomst. Je werkt samen met verschillende mensen en leert van ervaren leidinggevenden. Plus, je krijgt een auto van de zaak met professioneel gereedschap en de kans om opleidingen te volgen. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een enthousiaste techneut die oog heeft voor elektrotechniek? Wil je graag deel uitmaken van een toegewijd en groeiend team binnen een vooraanstaand internationaal technologiebedrijf? Dan ben jij de persoon die we voor onze klant zoeken!

Als Service Technician krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en intern op te leiden in het installeren en onderhouden van industriële laag- en middenspanningssystemen. Je wordt onderdeel van een hecht en gedreven team binnen de afdeling Energy Management. Je eerste taak zal zijn betrokken te zijn bij een groot nieuwbouwproject, gevolgd door de kans om deel te nemen aan andere boeiende projecten of onderhoudswerkzaamheden.

Bij ons draait het om persoonlijke groei, toewijding aan je werk en open communicatie. Onze leidinggevenden beschikken over jarenlange ervaring en blijven zichzelf continu uitdagen en ontwikkelen. Ze staan klaar om hun kennis en ervaring met jou en je collega's te delen.

Jouw Rol:

Als Service Technician werk je nauw samen met directe collega's en heb je regelmatig contact met klanten, engineers en projectmanagers. Je taken omvatten onder meer het assisteren bij de montage van laag- en middenspanningsverdelers en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.

Een Kijkje in Jouw Dag:

Elke ochtend stem je af met je collega's over de benodigdheden voor de dag, zoals apparatuur, gereedschap en papierwerk. Onderweg naar de klus bespreek je de werkzaamheden en wat er die dag moet gebeuren. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een dynamisch team en bij te dragen aan de energievoorziening van de toekomst.

Als deze uitdaging je aanspreekt en je klaar bent voor een loopbaan binnen een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf, dan is dit je kans!


Over het opdrachtgever

Onze klant staat voor diversiteit als drijvende kracht achter succes. Het team weerspiegelt de diverse samenleving waarin we leven. Bij ons is iedereen welkom, ongeacht geslacht, leeftijd, etnische achtergrond, seksuele oriëntatie of eventuele handicap. We zoeken wereldwijd naar talent dat kan bijdragen aan technologische innovaties die de wereld transformeren. Onze medewerkers zijn creatief, visionair en actiegericht. Ze hebben een passie voor slimme ideeën en de vastberadenheid om ze tot werkelijkheid te brengen. Zou jij een van onze nieuwe Makers van de Toekomst kunnen zijn?

We zijn ervan overtuigd dat briljante ideeën overal ter wereld kunnen ontstaan. Daarom hebben we wereldwijd meer dan 7600 innovaties ontwikkeld en geïmplementeerd. Sommige van deze ideeën zijn voortgekomen uit onze 36-uurs 'hackathons', terwijl andere ontstonden tijdens informele ontmoetingen op het terras. Bij ons bedrijf heerst een cultuur van openheid en transparantie.


Wat wij jou bieden
  • Salaris van €2600 - €3500 gebaseerd op ervaring en opleidingen;
  • 25 vakantiedagen;
  • 13 ADV dagen of extra salaris;
  • Een auto van de zaak vol professioneel gereedschap;
  • Laptop en telefoon van de zaak;
  • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en cursussen;
  • Doorgroeimogelijkheden;
Wat vragen wij van je
  • Je hebt relevante werkervaring en bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding richting de elektrotechniek; 
  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail;
  • Je bent bereid om door heel Nederland te reizen voor opdrachten en soms ook in het buitenland;
  • Overnachten in een hotel is voor jou geen probleem wanneer de situatie dit vereist.
  • In het bezit van VCA en NEN 3140 of bereidt dit te behalen. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in