+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Kraanmachinist Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als marktleider in Amsterdam, staan wij bekend om onze professionele aanpak en toewijding aan veiligheid. We zoeken een kraanmachinist om ons team te versterken. Je krijgt de kans om met modern materiaal te werken en deel uit te maken van spannende projecten. Ons team is gepassioneerd over innovatie en kwaliteit. We bieden een uitdagende baan waar je jouw vaardigheden kunt laten zien en verder ontwikkelen. Dit is een unieke kans om je carrière te laten groeien in een omgeving. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Als marktleider in Amsterdam hebben we een sterke reputatie opgebouwd door onze professionele aanpak en onze toewijding aan veiligheid. Met een modern machinepark en een ervaren team zijn we altijd klaar om de stad te verheffen en projecten tot grote hoogten te tillen! Met professionele uitrusting en spannende projecten bieden we jou de perfecte werkomgeving om je vaardigheden te tonen. Grijp deze kans om de kraan te besturen, terwijl je deel uitmaakt van een gepassioneerd team dat innovatie, veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Kom bij ons en laat je carrière naar ongekende hoogtes reiken!


Organisatie

Onze organisatie is een vooraanstaand bouwbedrijf gevestigd in het hart van Amsterdam. Met een geschiedenis die teruggaat tot meer dan twee decennia, hebben we een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare en innovatieve speler in de bouwsector. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van diverse bouwprojecten, variërend van commerciële en residentiële gebouwen tot infrastructuur en renovaties.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Bij elk project streven we ernaar om de hoogste normen te handhaven, waarbij we aandacht besteden aan elk detail en streven naar vakmanschap. Ons team bestaat uit ervaren professionals die trots zijn op hun werk en streven naar uitmuntendheid in alles wat ze doen.

We geloven in een collaboratieve en transparante aanpak, zowel intern als extern. Samenwerking en communicatie zijn de kernwaarden die ons in staat stellen om succesvolle projecten op te leveren. We werken nauw samen met onze klanten, architecten, onderaannemers en andere belanghebbenden om ervoor te zorgen dat de visie van elk project wordt gerealiseerd.


Functie

Wij zijn op zoek naar een ervaren kraanmachinist om ons dynamische team te versterken. Als kraanmachinist bespeel je een cruciale rol in onze organisatie, waarbij je verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van diverse graaf- en hijswerkzaamheden op een van onze lopende projecten. Je zult werken op verschillende locaties, waarbij je ondersteuning biedt aan een van onze projectteams.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Bedienen van diverse kranen voor grondverzet en hijsactiviteiten volgens de geldende veiligheidsvoorschriften;
  • Uitvoeren van graaf- en grondwerkzaamheden volgens de projectplannen en specificaties;
  • Assisteren bij het laden en lossen van materialen en machines;
  • Onderhouden en inspecteren van de kraan en bijbehorende apparatuur;
  • Signaleren en rapporteren van eventuele afwijkingen of defecten;
  • Samenwerken met collega's en andere betrokken partijen op de projectlocaties;
  • Zorgdragen voor een veilige werkomgeving en het naleven van de geldende richtlijnen op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu.
Functie eisen

Ben jij in het bezit van: 

  • Minimaal 2 jaar ervaring als kraanmachinist in de Grond-, Weg- en Waterbouw sector;
  • In het bezit van een geldig kraanmachinist certificaat;
  • Goede kennis van veiligheidsvoorschriften en ervaring met het werken volgens VCA-normen;
  • Bekendheid met diverse graaf- en hijsmachines;
  • Nauwkeurig, zelfstandig en stressbestendig;
  • Flexibel inzetbaar en bereid om te werken op verschillende projectlocaties;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en teamgeest.
Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende en lonende functie als kraanmachinist in het bruisende Amsterdam. Als onderdeel van ons team krijg je de mogelijkheid om te werken aan interessante bouwprojecten en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij waarderen jouw expertise en bieden een aantrekkelijk aanbod:

We bieden een goed salaris. Jouw ervaring, kwalificaties en prestaties zullen hierbij worden meegenomen.

Naast een aantrekkelijk salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld.

Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende en gevarieerde projecten in en rond Amsterdam. Dit stelt je in staat om je vaardigheden als kraanmachinist verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de realisatie van indrukwekkende bouwprojecten.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in