+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Intergraal Planner Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons werk je aan belangrijke projecten voor Schiphol, vooral gericht op elektra. Je helpt met het maken en bijhouden van planningen, het oplossen van problemen en zorgen dat iedereen weet wat er gaat gebeuren. Je bent bezig met het managen van risico s en het zorgen dat alles op tijd klaar is. Dit alles doe je in een team waar je veel kunt leren en samenwerkt aan duurzame doelen. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Je komt te werken binnen Brunel locatie Schiphol. We zijn een belangrijke partner voor Schiphol in de energietransitie op het gebied van risico-gestuurd management en omgevingsmanagement. We werken aan mooie projecten waarbij het zwaartepunt de komende jaren ligt op de elektra georiënteerde projecten. Deze zijn nodig voor Schiphol om energiedoelstellingen te kunnen halen.
Een greep uit de werkzaamheden:
  • Opstellen en beheren van zowel korte- als langetermijnplanningen. Dit doe je met behulp van onze planningsmethodieken en -systemen.
  • Verzamelen en verwerken van alle beschikbare planningsgegevens, werkmethodes, vaststellen van kritiek pad, signaleren van planningsconflicten en aandragen van oplossingen om de planning tijdig te kunnen opstellen en bijsturen.
  • Signaleren en beheren van afwijkingen, risico’s en klachten die van invloed kunnen zijn op het project en/of contract;
  • Ervoor zorgen dat zowel interne als externe partijen tijdig op de hoogte zijn van de planningen en de wijzigingen in de planning.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in