+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Sitemanager Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

Qirion

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Qirion

Gevraagd

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 3.809 - € 7.079 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

De energietransitie is belangrijk voor de toekomst en jij kunt daar een grote rol in spelen als Sitemanager. Je werkt aan het maken van het energienet van morgen. Dit doe je door het leiden van projecten en zorgen voor veiligheid en kwaliteit. Je maakt deel uit van een team dat samenwerkt aan slimme energieoplossingen. Bij ons krijg je de kans om te groeien door interne opleidingen en kun je kiezen hoe je jouw Individueel Keuze Budget gebruikt. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

De energietransitie is onmogelijk zonder jou als Sitemanager

Als Sitemanager ben je technisch inhoudelijk sterk, zodat je de risico’s van het werk in kan schatten. Je bent als lid van een projectteam verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van alle primaire, secundaire en bouwkundige werkzaamheden op het hoogspanningsstation. Als technisch projectleider voer je de regie op de uitvoering teneinde de hoogspanningsprojecten volgens gestelde doelstellingen (veiligheid, tijd, geld en kwaliteit) te kunnen realiseren. Hierbij wordt continu afgestemd in de ‘driehoek’ met de Lead Engineer en Projectmanager. Je bent als VGM-U coördinator verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkplek en met je voorbeeldfunctie breng je veilig werken over naar je team. Tijdens de ontwerpfase denk en beslis je mee en begin je al met het voorbereiden van de uitvoeringsfase.

Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als sitemanager werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het: 

  • Houden van toezicht op voortgang en kwaliteit en overleggen met jouw team dat bestaat uit specialisten in de hoogspanning;
  • Aansturen van externe aannemers op tijd, geld en kwaliteit
  • Maken van een uitvoeringsbegroting en –planning tijdens de ontwerpfase
  • Betrekken van jouw team tijdens de ontwerpfase voor de uitvoering bij het ontwerp en het toetsen van de uitvoerbaarheid
  • Signaleren tijdens de uitvoering van risico’s voor de planning en het budget en het komen met oplossingen om de risico’s te beheersen;
  • Controleren van de veiligheids- en kwaliteitsnormen en Arbo & Milieuwetgeving in de uitvoeringsfase van de projecten.

Jij maakt het net completer bij Alliander  

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.  

En jij gaat dat doen bij ons bedrijfsonderdeel Qirion. Hier houd jij je samen met zo’n 950 collega’s bezig met de energie-infrastructuur en slimme energieoplossingen. Zo ontwerp, bouw en onderhoud je het hoogspanningsnet van vandaag en de toekomst.  De wil om groot te denken en te doen kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. Het moet dus wat opleveren. De afdeling Realisatie bestaat uit gezellige en behulpzame collega’s. Dat merk je omdat jullie elkaar ondersteunen waar dat nodig is. En omdat er altijd ruimte is voor opbouwende feedback.

Jij maakt het net energieker  

Werken aan een organisatie die toekomstproof is. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw gestructureerde werkwijze? Super! Zeker als je dit aanvult met:

  • Een afgeronde hbo- of wo- opleiding richting bijvoorbeeld Elektrotechniek of Technische bedrijfskunde;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een sterk technische omgeving;
  • Bereidheid om interne opleidingen te volgen in de hoogspanningstechniek;
  • Affiniteit met het bouwen aan het energienet van morgen.

Voor jou net beter geregeld

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

  • een salaris van € 3.809,47 tot € 7.079,03 bruto per maand (salarisschaal 8-10 afhankelijk van je opleiding en ervaring).
  • op basis van een fulltime werkweek een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je brutojaarsalaris, dit is inclusief ADV. Werk je niet fulltime, dan heb je geen recht op ADV en krijg jij 12,8%. Jij bepaalt of je die voor onder andere opleidingen, extra vrije dagen of extra salaris gebruikt.
  • een eindejaarsuitkering in december van 5,94% van de uitbetaalde maandsalarissen in het huidige kalenderjaar.
  • een pensioenopbouw bij ABP, speciaal voor de overheid en het onderwijs. Wij dragen 70% bij aan jouw pensioenpremie.
  • vergoedingen voor studies en trainingen. Alliander vergoedt in de meeste gevallen jouw gehele opleiding.

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden.

Voor jou net wat meer informatie

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer op deze vacature. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Een assessment of screening kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden vind je meer informatie. Meer weten over de functie-inhoud? Michiel Willekes, Regiomanager Rijnland, vertelt je hier meer over via 06- 14 5 59 61 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. En heb je nog vragen over de selectieprocedure of screening? Dan helpt Jeroen Meuldijk, interim recruiter jou graag verder. Hij is bereikbaar op 06 42 52 64 71 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 

Recruiter

Jeroen Meuldijk

Telefoonnummer:

+31 (6) 42526471

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in