+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

ZZP Assetmanager Werktuigbouwkunde Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Als ZZP assetmanager werktuigbouwkunde zorg je voor het goed beheer van installaties. Je werkt samen met collega's die veranderingen willen maken aan de installaties. Je plant het onderhoud en zorgt dat alles goed blijft werken. Ook kijk je naar de toekomst en bedenk je wat er nodig is voor de installaties. Je bent betrokken bij het maken van plannen en het beheren van het geld hiervoor. Het is een afwisselende baan waarin je veel kunt leren. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als ZZP assetmanager werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het beheer van de aan jou toegewezen installaties in de breedste zin van het woord. Je bent sparringpartner voor interne klanten die wijzigingen aan een installatie willen aanbrengen. Op basis van de vraagstelling bepaal je de kaders voor onderhoudswerkzaamheden, die bijdragen aan het optimaal functioneren van de installaties gedurende de gewenste levensduur. Je stelt de meer-jaren onderhoudsplanning (MJOP) op en analyseert voortdurend de staat waarin de installaties verkeren en stuurt bij. Daarnaast initieer je en ben je opdrachtgever voor modificaties, nieuwbouw en vervangingen. Uiteraard inclusief de verantwoordelijkheid voor de budgettering.



Gevraagd

Als een van de werktuigbouwkundigen op deze locatie ben jij de verbindende factor tussen opdrachtgevers/klanten en uitvoerders. Dat lukt jou omdat je sociaal en communicatief vaardig bent en organisatiesensitief. Jij weet de juiste afdelingen en collega's te vinden en doordat je technisch onderlegd bent, kun je op niveau meepraten.

Je toont ondernemerschap en kunt dus uitstekend zelfstandig uit de voeten. Onze installaties zijn bij jou in goede handen, want jij hebt ook:

  • Minimaal een MBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring en/of affiniteit met werktuigbouwkunde
  • 2-3 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als assetmanager bij een groot bedrijf. Heb jij ervaring met het beheer van laboratoria en de kwaliteitsprincipes van GMP? Dan heb jij zeker een streepje voor
  • Kennis van wet- en regelgeving en bij voorkeur kennis van project- en onderhoudsmanagement
  • Beheersing van de Nederlandse taal. Engels is mooi meegenomen


Aanbod

Je vervult deze zzp opdracht met tussenkomst van Continu Professionals



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een vooraanstaande non-profit organisatie die zich inzet voor de zorg in Nederland. Met een focus op innovatie en veiligheid, vervult het een wettelijke taak en speelt het een internationale voortrekkersrol. De organisatie houdt zich onder andere bezig met onderzoek en onderwijs. De organisatie werkt samen met zorgprofessionals om jaarlijks meer dan 100.000 patiënten te helpen en draagt bij aan de kwaliteit van leven met haar producten, diensten en medicatie. Het bedrijf is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheden en streeft naar transparantie en verantwoording in haar activiteiten. Het is opgebouwd uit verschillende onderdelen die zich richten op zowel de publieke als de commerciële sfeer, waarbij het alles-onder-één-dakprincipe en de missie ‘samen met de donor voor een beter leven van de patiënt’ centraal staan."
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in