+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Stadswerken - Directievoerder Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchd

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Matchd

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Als directievoerder binnen ons team speel je een cruciale rol in het coördineren en waarborgen van de kwaliteit van onderhoudswerkzaamheden. Je bent de spil tussen opdrachtgevers en aannemers, waarbij je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse monitoring, planning en financiën. Deze functie biedt een unieke kans om vanaf de voorbereiding tot de afronding van projecten betrokken te zijn, waardoor je een compleet beeld krijgt van het werk. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als directievoerder ben je de schakel tussen de opdrachtgever en de uitvoerende onderhoudswerkzaamheden. Je fungeert als directievoerder samen met de toezichthouder als een team en bent het vaste contactpersoon voor de aannemers en onze opdrachtgevers. Je monitort dagelijks de voortgang van onderhoudswerkzaamheden en draagt verantwoordelijkheid voor de werkvoorraad, kwaliteit, de planning en de financiën. Daarnaast stuur je de toezichthouders aan om met elkaar de kwaliteit te blijven borgen. Als directievoerder ben je nauw betrokken bij de werkzaamheden. Vanaf de voorbereiding tot de afronding van de werkzaamheden heb je sturing op de werkzaamheden. Dit maakt de rol van directievoerder zeer compleet en uitdagend.

Dit doe je op een gemiddelde werkdag:

In de functie van Directievoerder Stadswerken I&C - Infra heb je andere taken dan bij een Directievoerder op projectbasis. Je bent binnen je aangewezen werkgebied verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de verhardingen (o.a. elementen en asfaltverharding, SIG meldingen, thermo belijning). Ook de nodige administratie en budgetbeheer, overleggen horen tot de dagelijkse werkzaamheden. Verder is er een nauwe samenwerking met de andere Infra teams ( Serviceteam en Afd. HOOR - K&L )Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de beeldkwaliteit en veiligheid binnen het desbetreffende werkgebied. Tevens ben je binnen het werkgebied het aanspreekpunt van Infra & Civiel voor V&OR, gebiedsbeheerders en Gebiedsmakelaars en Groen en Schoon. Het beoordelen van offertes en facturen. Jij coördineert de werkzaamheden naar de aannemer en desbetreffende opdrachtgever toe. Ook is de Directievoerder ondersteuner (expert verhardingen) bij verschillende afdelingen binnen Stadswerken.

P.S. Op verzoek van de opdrachtgever word deze interim opdracht alleen aangeboden o.b.v. een (tijdelijk) loondienstverband. Factureren als zzp'er is niet mogelijk (ook niet vanuit je eigen BV) aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt. Zzp'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen.

12 maanden - 32 tot 36 uur - 0,89 tot 1,00 fte.



Gevraagd

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste;
  • Je beschikt minimaal over hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als directievoerder binnen een vergelijkbaar werkveld en binnen een vergelijkbare functie of werkzaam/werkervaring binnen grote gemeentes;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als directievoerder op RAW-contracten van projecten of beheer en onderhoudswerkzaamheden in de openbare ruimte;
  • Ervaring met UAV, RAW en EMVI-bepalingen;
  • Ervaring met SOK contracten.

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct! We streven ernaar om binnen één werkdag contact met je op te nemen.


Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Met ruim 18.000 collega's zorgen we ervoor dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Waar het fijn is om te wonen, te werken en naar school te gaan. Met ruimte voor ondernemers en bezoekers. Werken voor Amsterdam betekent bijdragen aan iets groots. Aan groei, veiligheid, ontwikkeling, gezondheid. Van de stad, van Amsterdammers. Daarmee geven wij Amsterdam door; aan de toekomst, aan volgende generaties. We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega's zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen collega's, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in