+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Monteur Bouwplaatsinrichting Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trinamics

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als elektromonteur voor bouwplaatsinrichting speel je een belangrijke rol op verschillende bouwprojecten. Je zorgt ervoor dat alles wat met elektriciteit te maken heeft goed werkt. Je werkt vaak buiten en hebt vrijheid in hoe je je werk doet. Ook is er kans om te groeien in je werk. Je krijgt een eigen bus, kleding en goed gereedschap. We vinden het belangrijk dat je veilig werkt en helpen je daarbij. Ook vieren we successen samen. Plus, je hebt veel vakantiedagen! Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben je op de hoogte van de belangrijke rol die elektromonteurs spelen in de bouwsector? Als elektromonteur voor bouwplaatsinrichting ben je onmisbaar. Samen met je team zorg je ervoor dat alle basisvoorzieningen zoals elektriciteit, water en riolering op bouwprojecten in heel Nederland perfect functioneren en voldoen aan veiligheidsnormen en richtlijnen. Dankzij jou en je collega's is er stroom beschikbaar voor al het grote materieel, de werkplekken en natuurlijk de koffie op elke bouwplaats. Het is een baan met veel vrijheid om ter plaatse je werk op eigen inzicht uit te voeren en waarin groeimogelijkheden aanwezig zijn.


Functieomschrijving

Elke week breng je ongeveer één keer een bezoek aan de werkplaats in Rosmalen van waaruit je jouw aankomende projecten met onze projectcoördinator bespreekt. Deze coördinator zorgt voor de volledige werkvoorbereiding voor ons team. Je regelt zelf de bestelling van de materialen die je vaak nodig hebt bij het magazijn en tijdens je bezoeken aan de werkplaats vul je meteen jouw eigen bus aan.

Dagelijks vertrek je vanuit huis naar verschillende projecten, waar je vaak samenwerkt met één of meerdere collega's, maar soms ook alleen. Aan de hand van (digitale) tekeningen zorg je ervoor dat de elektriciteitsvoorziening perfect wordt geïnstalleerd, variërend van 80 ampère voor een enkel huis tot netwerken die tot wel 1.500 ampère leveren, bijvoorbeeld op een bouwplaats voor een civiel kunstwerk of de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk. Ook ben je verantwoordelijk voor het aansluiten van voorzieningen zoals lichtmasten en laadpalen.

Na de oplevering van bouwprojecten zorg je ervoor dat alle apparaten in het tijdelijke netwerk veilig worden gesteld en dat alle middelen worden verwijderd. Eventuele storingen in de elektriciteitsvoorziening op bouwplaatsen los je op, en bij voldoende ervaring draai je mee in de storingsdienst, waar je eens per vier weken dienst hebt.


Wat verwachten we van jou?
  • Een mbo 4-diploma in mechatronica, elektrotechniek of een vergelijkbare (technische) richting
  • Enkele jaren ervaring in de buitendienst van een bouw- of installatiebedrijf.
  • Een VCA- en BHV-certificering, of de bereidheid om deze via ons te behalen.
Wat kun jij van ons verwachten?
  • Een eigen bus, werkkleding en state-of-the-art gereedschap.
  • Een gezonde werk-privébalans: we zorgen ervoor dat je op tijd naar huis gaat en houden het aantal overuren in de gaten.
  • Een ondersteunende werkomgeving: collega's zijn er voor elkaar en we vieren regelmatig onze successen samen.
  • Een werkomgeving waar veiligheid voorop staat.
  • Een laptop en smartphone, met verschillende opties om uit te kiezen.
  • Maar liefst 37 vakantiedagen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in