+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Constructeur Bouwtechniek Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Constructeur Bouwtechniek


De functie

Als constructeur binnen de Vakgroep Bouwtechniek ben je de schakel tussen binnen en buiten. Je bent onderdeel van een team van adviseurs, constructeurs en modelleurs die zich vanaf de tender tot ver in de realisatie bezighoudt met uitvoeringsmethodes, bouwfasering en tijdelijke constructies om de bouw van het kunstwerk mogelijk te maken.

Binnen een projectteam met werkvoorbereiding en uitvoering weet je met je creativiteit en technische en communicatieve vaardigheden complexe vraagstukken op te lossen en kom je met inventieve oplossingen die je vervolgens uitwerkt tot een veilig en maakbaar uitvoeringsontwerp.

Je bent (of wordt) allrounder met naast kennis van staal ook affiniteit met geotechniek en betonconstructies en komt graag op de projecten; ook het controleren en vrijgeven van de constructies behoort tot je takenpakket.

Vanwege het relatief kort cyclische karakter van de werkzaamheden ben je doorgaans betrokken bij meerdere projecten tegelijk. Dit maakt je werk dynamisch, maar vergt ook enige flexibiliteit.



Gevraagd

  • Ben jij proactief, creatief, oplossingsgericht, communicatief vaardig en ben je op zoek naar een dynamische functie binnen afwisselende projecten, dan past deze functie helemaal bij jou!
  • Naast deze eigenschappen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zijn of haar hbo/wo Civiele Techniek opleiding heeft afgerond en affiniteit heeft met constructies en geotechniek. 
  • Ervaring met Autocad/Revit en kennis van rekenprogramma’s (RFEM, SCIA, TechnoSoft, DSheet) is een pre.


Aanbod

•   Wij bieden je een goed salaris. Goede mensen verdienen een goed salaris.

•   Je krijgt 43 vrije dagen. Standaard 30 dagen met extra een individueel budget voor nog eens 13 vakantiedagen.

•   Wij zorgen standaard voor een iPhone en een laptop.



Bedrijfsomschrijving


Je komt te werken bij Mobilis. Met ruim 100 jaar ervaring is daadkracht onze belangrijkste drijfveer. Slimmer verbinden, beter bouwen is ons motto. Wij werken aan zowel grote als kleine infra-projecten, met de nadruk op civiel. Zonder uitzondering unieke werken met focus en expertise ontworpen en gebouwd. Het resultaat van ons werk is te zien in wegen, tunnels, bruggen, sluizen en waterzuiveringen, industrie en energie door heel Nederland. Denk aan de A16 Groene Boog, de Rondweg Antwerpen, Haringvlietbrug, Sluis Eefde, Singelgrachtgarage en historische bruggen & kademuren in Amsterdam. Bouwen draait om projecten, maar vooral om mensen. Bouwen doen we samen, met passie en vakkennis. Wij verbinden het juiste team aan de juiste techniek. Wij creëren meerwaarde. Wij vinden relaties en continuïteit belangrijk. We zijn onderdeel van TBI, het derde bouwbedrijf van Nederland. Onze holding is een stichting. Dat betekent dat winst terugvloeit naar de bedrijven, naar vergroening, innovatie en een betere wereld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in