+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Technicus/Specialist Meet- en Regeltechniek Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

Polanski

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Polanski

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving
Als Technicus M&R ben je betrokken vanaf de engineeringfase t/m de oplevering en nazorg van nieuwe en bestaande regeltechnische installaties in de utiliteit. In deze functie werk je voor aansprekende klanten, zoals: hotels, overheid en grote commerciële locaties.

Je werkt samen met een ervaren team van specialisten binnen de regeltechniek. Voor grote projecten werk je samen met een team van werkvoorbereiding, engineers en projectleiders aan het ontwerp en de realisatie van het project.
Jij bent degene die de software schrijft en uiteindelijk zorgt voor de inbedrijfstelling. Voor andere projecten ben je als Technicus M&R volledig verantwoordelijk voor je eigen projecten.

Als Specialist binnen het vakgebied ben je de vraagbaak voor Servicetechnici als het gaat om Meet en Regeltechniek en gebouwbeheersystemen. De data die voorkomt uit de systemen vormen waardevolle informatie t.a.v. energiebesparing in gebouwen. Vanuit hier kan de opdrachtgever geadviseerd worden met besparingsmogelijkheden. 

Arbeidsvoorwaarden
  • Goed salaris tot € 4500 bruto per maand; 
  • Een auto van de zaak voor zakelijk en privé gebruik;
  • Ruim budget voor het volgen van opleidingen en cursussen;
  • Werken in je eigen regio
Functie eisen
  • Uitgebreide kennis op het gebied gebouwbeheersystemen, met name Priva
  • Afgerond Mbo-niveau 4 diploma bij voorkeur vakgerichte opleidingen zoals KLI-A, KLI-C, MRK
  • Passie voor het vak zodat je dit kan overbrengen aan collega's en klanten
  • Je bent goed in het analyseren van problemen en kun je je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken
Waar ga je werken?
Onze relatie is een middelgrote totaalinstallateur die zeer vooruitstrevend is op het gebied van gebouwautomatisering / gebouwbeheersing / Meet & Regeltechniek. Deze organisatie werkt met vaste opdrachtgevers waar zij blijvend interessante projecten/contracten uithalen. Vanwege de grote mate van technische kennis in de organisatie zijn zij in staat om zeer klantgericht te werk te gaan, en worden specifieke klantwensen verwerkt in het ontwerp.

Zij hebben 1 vestiging met korte lijnen en geen hokjescultuur binnen de organisatie. Qua projecten en techniek doen zij mee met de grote spelers in de markt.

Over ons

Polanski is dé specialist in de installatietechniek, bouw en duurzame energie. Of je nu op zoek bent naar betere arbeidsvoorwaarden, meer uitdaging of gewoon toe bent aan een nieuw avontuur, Polanski is jouw schakel bij het vinden van een nieuwe baan. Al 13 jaar brengen wij mensen verder in techniek. Wij kennen onze relaties door en door en staan voortdurend in contact. Wij weten wat jij zoekt, wat er speelt in de branche en op die manier hebben wij de beste kansen voor jou in de markt.

Is dit dé uitdaging die perfect aansluit op jouw behoeften en ambities? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of kom in contact met Patrick van Poolen en ontdek welke kansen er zijn binnen jouw regio.



Bedrijfsomschrijving

Polanski is dé specialist in de installatietechniek, bouw en duurzame energie. Al ruim 13 jaar ondersteunen en begeleiden wij professionals in hun zoektocht. Al meer dan 1.000 mensen hebben hun nieuwe uitdaging gevonden via Polanski. Maar wat is de meerwaarde?

Een nieuwe baan vinden is bijzonder lastig. Zoveel vacatures, zoveel werkgevers en iedereen heeft wat anders te bieden. Er is werk genoeg, maar hoe vind je nou die ene baan die perfect aansluit op alles wat je zoekt. Een goed salaris, ruimte voor doorgroeimogelijkheden, betere arbeidsvoorwaarden of liever een baan met een goede pensioenregeling of meer verlofdagen. Wij gaan voor je aan de slag!

Wij snappen namelijk als geen ander dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Polanski zijn wij elke dag actief in de markt. Wij weten wat er speelt en staan altijd in contact met ons netwerk. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de mooiste functies, mooiste projecten en nóg belangrijker: wij hebben de kennis en expertise om de beste opties uit de markt te halen die perfect aansluiten op jouw behoeftes en ambities. Wij leggen alle opties naast elkaar waardoor we samen een perfecte baan vinden voor jou.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Solliciteer op één van de openstaande vacatures of neem contact met ons op!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in