+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assistent operator/Inpakker dagdienst Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Kom werken bij een echt Koninklijk bedrijf, Royal Talens! We zoeken assistent operators/inpakkers voor langere tijd. Samen met een operator zorg je dat de machines goed lopen en pak je producten in. Plus, je kunt wekelijks uitbetaald worden. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Lijkt het jou leuk om in een echte Koninklijke organisatie te werken? Wij zijn ter uitbreiding van het huidige team op zoek naar assistent operators/inpakkers voor langere tijd bij Royal Talens in Apeldoorn. Wij zijn op zoek naar fulltime medewerkers voor de dagdienst. De dagploeg draait van 07:30-16:30u en de late ploeg draait van 14:20-22:50u. Je staat samen met een operator aan een lijn en zorgt er samen voor dat de machines constant goed ingesteld staan. Meerdere keren per dag dient de machine opnieuw ingesteld te worden. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inpakken van de producten. Kortom; ben jij per direct of op korte termijn beschikbaar en wil jij graag aan het werk als assistent-operator/inpakker? Solliciteer dan direct en mail jouw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wij bieden:

Een leuke uitvoerende en fulltime functie als assistent-operator/inpakker voor langere tijd! - Een baan als inpakker en assistent van de operator dagdiensten en bereid te zijn om naar 2 ploegen te gaan. - Een bruto uurloon van minimaal €13,27 - Gratis parkeren voor de deur - Een gezellig team - Mogelijkheid tot wekelijkse uitbetaling

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar medewerkers voor de functie van assistent-operator/inpakker. Dit gaat om een functie voor langere tijd. - Ervaring als productiemedewerker is gewenst - Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal - Technisch onderlegd - Jij kunt zonder problemen een hele dienst staand werk verrichten - Jij bent voor langere tijd inzetbaar - Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en bent een echte aanpakker

Waar ga je werken:

Al meer dan 120 jaar stimuleert Royal Talens wereldwijd creatieve expressie door kwalitatief hoogstaande merken en producten te ontwikkelen die mensen aanzetten tot schilderen en tekenen. De producten van Royal Talens worden in de fabriek in het centrum van Apeldoorn gemaakt en vervolgens vanuit het distributiecentrum in Apeldoorn-Noord naar circa 100 landen wereldwijd verspreid. Hier komt aardig wat werk bij kijken. Lijkt jou dat wel wat? Aarzel dan niet en solliciteer direct!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in