+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Productie medewerker laboratorium Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze rol werk je in een team dat aanvragen voor bloed(producten) behandelt. Je zorgt dat alles op tijd klaarstaat en soms maak je speciale producten. Je werkt ook aan het onderhouden van voorraad en apparatuur. Het werk is afwisselend en je werkt samen met leuke collega's. Je moet soms zwaardere dingen tillen. Het is belangrijk dat je ook avond- en nachtdiensten en in het weekend kunt werken. Je gaat werken bij een unieke organisatie die veel waarde hecht aan kwaliteit. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als productiemedewerker/orderpicker laboratorium kom jij te werken op de afdeling Uitgifte Nijmegen en in Deventer, namelijk als medewerker uitgifte. Samen met je team behandel je de aanvragen van bloed(producten) zodat goede bloed- en (bloed)producten aan ziekenhuizen geleverd worden. Wanneer een aanvraag binnenkomt, zorg jij ervoor dat deze op tijd klaarstaat. 

Sanquin levert ook steeds meer maatwerk producten. Het kan voorkomen dat jij van standaardproducten een speciaal product gaat maken als dat niet op voorraad is. Zo zal je bijvoorbeeld een wassing uitvoeren, een product bestralen of een concentraat maken. Je beheert verder de voorraad volgens de kwaliteitsrichtlijnen en zorgt dat alle apparatuur en middelen goed wordt onderhouden. Om de voorraad op peil te houden of om een bestelling klaarzetten betekent dat je af en toe ook zwaardere boxen en kratten tilt of de vriezer in moet. 

De afdeling Uitgifte is 24/7 bereikbaar dus je bent bereid om ook avond- en nachtdiensten te werken, ook in het weekend. Daarnaast gaat de afdeling eind dit jaar naar Deventer verhuizen, dus belangrijk is dat ook makkelijk naar Deventer kan reizen.


Wat wij bieden
  • Een rol als orderpicker/medewerker uitgifte is voor 20 uur per week
  • Een salaris tussen € 2400,00 en € 26000,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur excl. toeslagen
  • Een mooie baan bij een unieke organisatie
  • Je hebt afwisselende werkzaamheden in een prettige en collegiale werkomgeving
Wat wij vragen
  • Je hebt werkervaring in een laboratorium omgeving waarbij je nauwkeurig te werk moest gaan
  • Je bent bekend van kwaliteitsrichtlijnen en normen GM, GDP en GPG
  • Je staat open voor ochtend-, avond-, nacht- en weekenddiensten 
  • Je bent woonachtig tussen Nijmegen en Deventer
  • Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je klantgericht en zelfstandig
Over het bedrijf

Je komt te werken bij Stichting Sanquin Bloedbank. Zij dragen, als enige in Nederland, zorg voor een kwalitatief en kwantitatief goede bloedvoorziening. Met landelijk bijna 3000 medewerkers en 350.000 donors zijn ze als organisatie in staat om 300.000 patiënten een beter leven te geven. De afdeling Uitgifte is verantwoordelijk voor het bewerken van ingezameld bloed tot kwalitatief goede bloed- en (bloed)producten voor afnemers en die voldoen aan de afnemerseisen. De afdeling Uitgifte is onderdeel van de unit Supply Chain


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in