+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider/uitvoerder Laadpaal infra Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In de wereld van vandaag is duurzaamheid erg belangrijk. Een baan waarbij je direct kan helpen aan een betere toekomst is daarom heel speciaal. Als Werkvoorbereider Elektrisch Vervoer werk je met een team dat snel groeit. Samen zorgen jullie dat projecten goed voorbereid zijn en soepel lopen. Je begint de dag met koffie en een praatje, en gaat dan aan de slag. Je spreekt met klanten en helpt de monteurs. Aan het eind van de dag kun je trots zijn op wat je hebt bereikt. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

De energietransitie brengt een groeiende hoeveelheid werk met zich mee, en elektrische auto's en laadpalen zijn nu de norm. Het team groeit snel en staat open voor nieuwe collega's. We zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste Werkvoorbereider/Uitvoerder Elektrisch Vervoer voor onze opdrachtgever. Ben jij klaar om direct bij te dragen aan een duurzame toekomst? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Werkvoorbereider Elektrisch Vervoer begint jouw werkdag om 7:30 uur op ons kantoor in Apeldoorn, met een kop koffie en een informeel praatje met je collega's. Samen met je team bespreek je de dagelijkse taken en ga je door de mailbox en lopende projecten. Deze projecten variëren in duur van slechts één dag tot vier weken. Gedurende de dag beantwoord je telefoontjes van klanten en stuur je de monteurs buiten aan. Ook ben je geregeld op pad om met de klant de projecten te bespreken. Tegen de tijd dat het 16:00 uur is, sluit je je werk voldaan af.



Gevraagd

De ideale kandidaat die we zoeken, heeft bij voorkeur ervaring in ondergrondse infrastructuur of is bereid dit te leren. Je bent nieuwsgierig, proactief en kunt je gemakkelijk aanpassen aan de snel veranderende energie-industrie. Daarnaast ben je sterk in plannen en organiseren en een teamspeler.

Je beschikt over:

  • Een HBO werk- en denkniveau.
  • Zelfstandigheid, klantgerichtheid en probleemoplossend vermogen.
  • Kom je net van school en heb je nog geen ervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren!


Aanbod

  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een zakelijke telefoon en laptop.
  • Na 1 jaar dienstverband op fulltime basis treed je in vast dienstverband bij onze opdrachtgever
  • Verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden, verzorgd door ons kenniscentrum. We hechten waarde aan zowel de groei van onze organisatie als jouw persoonlijke ontwikkeling.


Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken in een enthousiast team met toegewijde collega's. De werkomgeving kenmerkt zich door een energieke en open sfeer. Als onderdeel van de EV-desk plaatsen we laadpalen door heel Nederland voor diverse klanten. We zijn verantwoordelijk voor de bevordering van elektrisch rijden in heel Nederland, of het nu gaat om snelladen onderweg of op de plaats van bestemming.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in