+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Data Scientist Engineer Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Data Scientist Engineer


De functie

Team GVR&N Netontwerp realiseert tools voor Engineers en Project Managers waarmee zij hun werk slimmer kunnen uitvoeren. Eén van deze tools is bijvoorbeeld het automatiseren van het netontwerp van het Nederlandse laagspanningsnet van onze opdrachtgever. Denk hierbij aan het zoeken naar het gunstigst mogelijke tracé van kabels en leidingen die voldoen aan de groeiende energiebehoefte van de klanten van onze opdrachtgever

De software bestaat uit een geavanceerd algoritme geschreven in Python en user interfaces om deze data toegankelijk te maken voor engineers en projectmanagers. Aangezien het product dat gebouwd wordt veel algoritmiek bevat is het belangrijk dat je ook affiniteit met Data Science hebt. Ervaring met geospatial data en grafentheorie is dan ook een pré.

Het team werkt van uit een Agile mindset en is mede daarom erg wendbaar. Als Software Engineer onderhoud je de bestaande code en implementeer je nieuwe functionaliteit. Je bent constructief en betrokken en draagt nieuwe ideeën aan. Dat geldt natuurlijk voor de code base en techniek, maar ook voor gebruikersfunctionaliteit en zelfs voor hoe het team zich organiseert.

Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen:

  • Samen met je collega Software Engineers en Project Managers verken je de volgende te realiseren functionaliteiten in onze tools.
  • Je denkt mee over de volgende stappen die we kunnen zetten en waar de gebruikers en onze opdrachtgever echt bij gebaat zijn.
  • ‘You build it, you run it’: met het hele team zorg je niet alleen voor nieuwe functionaliteiten, maar ben je ook actief betrokken bij het onderhoud ervan en de devops-taken er omheen.

Waarom jij het verschil kunt maken?

Omdat jij niet terugdeinst voor het analyseren van complexe vraagstukken, zowel procesmatig als technisch. Je kunt goed zelfstandig werken. Je houdt ervan om in een dynamisch team praktische, werkbare en waardevolle oplossingen te realiseren.



Gevraagd

Met jouw energie blink je uit als Software Engineer binnen het team. Je bent het best te omschrijven als nieuwsgierig, leergierig en analytisch. Met jouw ervaring weet je precies hoe je complexe IT-uitdagingen aanvliegt. Je zoekt graag naar nieuwe oplossingen die onze eindgebruikers echt verder helpen.

Ook ben je de persoon met:

  • Minimaal 3 jaar professionele ervaring als software engineer;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring met Python;
  • Een afgeronde technische hbo- of wo-opleiding of aantoonbaar werk en denkniveau;
  • Ervaring met Docker en Kubernetes;
  • Ervaring met het opzetten en/of door ontwikkelen van algoritmes;
  • Ervaring met FastAPI en C# is een pre;
  • Affiniteit met Data Science gerelateerde vraagstukken is een pre.


Aanbod

Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van. Jij, onze opdrachtgever en vooral de klanten van onze opdrachtgever. En er is meer. Voor deze vacature kan je rekenen op (o.b.v. een 38-urige werkweek): een salaris tot €5.333,- bruto per maand (schaal 8 of 9). Afhankelijk van kennis en ervaring vindt de inschaling plaats. Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof. Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen. 



Bedrijfsomschrijving


Onze innovatieve opdrachtgever is een organisatie met ruim 100 jaar ervaring in energienetwerken. Zij houden zich dagelijks bezig met het beheren en aanleggen van kabels en leidingen die stroom en gas leveren aan miljoenen Nederlandse huishoudens.Een organisatie die oplossingen bedenkt en creëert waarmee de maatschappelijke kosten van de energievoorziening beperkt blijven en waarmee iedereen onder gelijke condities toegang houdt tot betrouwbare, bereikbare en duurzame energie. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in