+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Lead Engineer Energie Infra Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij de aansturende specialist die wij zoeken? Reageer dan nu!


De functie

Onze opdrachtgever, gevestigd in Arnhem, zoekt een Lead Engineer Energie Infra die gedreven is om in een multidisciplinair constructieteam (civiel en electrical) te werken aan het ontwerpen van staal- en betonconstructies voor hoogspanningsstations, -lijnen en -kabels, met als doel de energie-infra van morgen vorm te geven.

Als Lead Engineer binnen ons team Civil Engineering krijg jij energie van het werken in een multidisciplinair constructieteam. Daarin ben jij betrokken bij het ontwerpen van staal- en betonconstructies voor hoogspanningsstations, -lijnen en -kabels en denk je proactief mee aan innovatieve technische oplossingen. Als lead-engineer haal jij energie uit het zorgdragen voor een omgeving waarin jouw collega teamleden zichzelf optimaal kunnen ontplooien en zo tot technisch hoogstaande projectresultaten komen. Daarbij pak jij graag de verantwoordelijkheid voor de technische lijnen binnen het project en ben jij de rechterhand van de projectleider om het project te structureren en te organiseren.

Het organiseren en structureren doe jij als Lead Engineer door middel van Systems Engineering, waarbij jij werkpakketten uitzet bij jouw collega’s en hen daarin begeleidt. Jij bent verder een stevige persoonlijkheid en weet hoe jij de technische gesprekspartner voor zowel de interne als externe klant moet zijn.

Wij willen de wereld verbeteren, samen met jou. Dat klinkt groot en dat is het ook. Maar het is een ambitie die jij deelt en in deze rol heb je daar veel invloed op! Jij werkt graag op projectmatige basis aan meerdere energie infra projecten in een enthousiast en hooggekwalificeerd team van constructeurs, modelleurs, BIM-engineers, projectleiders en engineers. De werkzaamheden die uitgevoerd worden zijn zeer uiteenlopend, zo kan het zijn dat je parallel werkt aan een project in BO-fase terwijl je in een ander project een DO of UO uitwerkt. Uitdagingen ga jij dan ook niet uit de weg!

Binnen het team krijg je de vrijheid om mee te denken over de meest optimale oplossingen en gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen die er zijn. In jouw ontwerpen en berekeningen, maak je gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied en van oplossingen die binnen onze opdrachtgever worden ontwikkeld en geprogrammeerd in eigen softwaretools. Je hebt de kans jouw bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van die tools.

Om je kennis op peil te houden en verder te ontwikkelen neem je actief deel aan kennissessies en krijg je de mogelijkheid door te groeien door middel van training en opleiding!



Gevraagd

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde hbo/wo-opleiding in bijvoorbeeld Civiele Techniek specialisatie constructietechniek, HTI of BMS, maar je hebt in ieder geval de wens om je in het vakgebied van hoogspanningstechniek verder te ontwikkelen;
  • Aantal jaar ervaring met het ontwerpen van beton- en staalconstructies, liefst in onze branche of aanpalend, waarbij jij ook jouw organisatorisch talent ruimschoots hebt bewezen;
  • Je hebt een scherpe geest en de ambitie om te groeien;
  • Je bent ondernemend en pakt verantwoordelijkheid. Je begrijpt dat succes en resultaten niet uit de lucht komen vallen. Als jij je ergens in vastbijt, dan ga je er voor de volle 100% voor;
  • Als Lead-engineer is het prettig als je kennis en ervaring hebt met eindige elementen software (bij voorkeur RFEM), 3D-modelleersoftware (bij voorkeur TEKLA), en als je goed overweg kunt met Relatics. Als je daarnaast ervaring hebt met REVIT, Trimble-connect en BIM360 en IDEA-Statica maak je ons extra blij, maar anders leren we je dit graag;


Aanbod

Als specialist werk je graag met andere specialisten samen. Je wilt van elkaar leren en samen, in een open sfeer, werken aan mooie projecten. Jij wilt een verantwoordelijke job, waarbij je de kans krijgt om jezelf in snel tempo verder te ontwikkelen tot specialist in de energietechniek. En dat is precies wat je krijgt vanaf je eerste dag bij ons. Wij ondersteunen je namelijk graag, bijvoorbeeld met persoonlijke begeleiding (buddy), het volgen van opleidingen (waaronder een basis cursus hoogspanning) en door je de ruimte te geven jezelf echt te ontwikkelen.

Natuurlijk mag je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dankzij gedeeltelijk thuiswerken, digitale meetings en de vrijheid om je eigen uren in te delen, stem jij werk en privé optimaal op elkaar af.



Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau dat zich toelegt op het ontwerpen en adviseren van infrastructurele projecten. Met een uitgebreid netwerk van professionals en vestigingen over de hele wereld, staat onze opdrachtgever bekend om zijn expertise in diverse vakgebieden, waaronder stedenbouw, milieu, waterbeheer, transport, energie en constructietechniek.Binnen de sector van de energie-infrastructuur richt onze opdrachtgever zich op het ontwerp en de ontwikkeling van hoogspanningsstations, -lijnen en -kabels, met als doel het leveren van betrouwbare en duurzame energieoplossingen voor de toekomst. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve aanpak en het streven naar technische excellentie in al zijn projecten.Als werkgever staat onze opdrachtgever bekend om zijn stimulerende en ondersteunende werkomgeving, waar medewerkers worden aangemoedigd om hun volledige potentieel te benutten. Het bedrijf biedt uitgebreide mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, waaronder trainingen, opleidingen en mentorprogramma's. Daarnaast hecht onze opdrachtgever veel waarde aan een goede balans tussen werk en privéleven, met flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken.Met een cultuur die gekenmerkt wordt door openheid, samenwerking en innovatie, biedt WSP een inspirerende omgeving waarin medewerkers kunnen gedijen en bijdragen aan het realiseren van duurzame oplossingen voor complexe uitdagingen in de wereldwijde infrastructuur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in