+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Mechanical Engineer Machinebouw Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kracht Recruitment

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Kracht Recruitment

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Hou je van het bedenken en ontwerpen van nieuwe machines? Als Mechanical Engineer bij ons werk je aan het ontwerp van verschillende delen van machines. Je gebruikt zowel je creatieve als je analytische kant. Je maakt berekeningen en werkt samen met veel verschillende mensen, zoals verkopers en monteurs. Ook werk je aan nieuwe ideeën en pas je bestaande machines aan. Dit is een kans om echt iets te maken waar de hele wereld om vraagt. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Werk jij graag aan het mechanische ontwerp van vernieuwende, mechatronische machinelijnen die wereldwijd gewild zijn? Solliciteer dan nu!

Als Mechanical Engineer bij deze machinebouwer heb je een afwisselende rol waar je zowel je creativiteit als je analytische skills kwijt kan. Het betreft een rol waar je echt kan engineeren aan het ontwerp van mechanische onderdelen en modules. Zowel een stuk R&D als het klant specifiek aanpassen van gestandaardiseerde onderdelen valt onder jouw takenpakket, net als de berekeningen die daarbij horen. Kort gezegd bestaat jouw takenpakket onder andere uit:

  • Mechanisch uitwerken van gedeeltes van verkochte machines en machinelijnen;
  • Ontwikkelen van nieuwe onderdelen/machines en doorontwikkelen van bestaande machines;
  • Berekeningen en analyses maken om te bepalen welke onderdelen en materialen het best gebruikt kunnen worden;
  • Overleg met andere disciplines, verkoop, inkoop en de werkplaats om zowel engineering als montage vlekkeloos te laten verlopen;
  • Administratieve verslaglegging in de systemen.


Gevraagd

Je bent een werktuigbouwkundig specialist, deze kennis heb je opgedaan tijdens een opleiding aangevuld met enkele jaren aan werkervaring. Daarnaast is het belangrijk dat je zowel over creativiteit als analytische skills bezit en dat je graag verder bouwt aan de machines en de organisatie waar je voor werkt. Verder vragen wij:

  • Een afgeronde hbo of wo opleiding in de richting van werktuigbouwkunde;
  • Minstens 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de machinebouw;
  • Je spreekt de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend;
  • Je hebt ervaring met het werken met 3D CAD tekenpakketten.


Aanbod

Werken in een internationale omgeving met een regionaal karakter waar iedere dag weer wordt gestreefd om de besten te zijn, wie wil dat nou niet? Als je bij deze organisatie komt te werken, maak je deel uit van een winnend team dat naast het harde werk enorm veel plezier maakt met elkaar. Er wordt gelachen op het kantoor en de uitjes die worden georganiseerd zijn memorabel. Verder bestaat het aanbod uit:

  • Salaris tussen € 3000,- en € 5000,- bruto per maand, afhankelijk van relevante kennis en ervaring;
  • Mogelijkheid tot een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid;
  • Reiskosten- en overwerkvergoedingen;
  • Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden door het volgen van zowel softskill- als vakgerelateerde trainingen en cursussen;
  • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van lead engineer of projectmanagement;
  • Gratis gedrag- en drijfverenanalyse vanuit Kracht.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende machinebouwer in de omgeving van Arnhem. De projecten die deze organisatie op zich neemt betreffen het ontwerp, de bouw en de plaatsing van volledige machinelijnen in onder andere de food, feed en pharma. In eigen beheer worden er machinelijnen ontworpen waar de nieuwste mechanische, elektrotechnische en besturingstechnische technologieën samenkomen. Deze machinelijnen worden over de gehele wereld verkocht, geplaatst en onderhouden door eigen service engineers. Van het eerste R&D en het eerste conceptontwerp tot aan service en onderhoud hebben zij alles in eigen beheer. Deze organisatie staat bekend om het leveren van hoge kwaliteit en het onderhouden van goed contact na de verkoop van de machines. Er wordt veel gesproken over service, onderhoud en verbeterpunten, naast de 24/7 storingslijn die klanten altijd kunnen bereiken wanneer er iets mis is. Dit resulteert in terugkerende klanten, verbeteringen aan het product portfolio en een steeds harder groeiende opdrachtenportefeuille. Om deze reden is de afdeling Mechanical Engineering dan ook op zoek naar een Mechanical Engineer Machinebouw.Wanneer je komt te werken bij deze opdrachtgever, ga je aan de slag bij een familiebedrijf die inmiddels tot een serieuze grootte is uitgegroeid. In totaal werken er circa 250 mensen, waarvan zo'n 15 mensen in de afdeling waar je aan de slag gaat. Ieder jaar maakt deze organisatie een groei door in de omzet en de winst, wat ervoor zorgt dat de gehele organisatie door blijft groeien. Jouw collega's zijn een mix tussen jong talent en ervaring met lange dienstverbanden. Door de groei die de organisatie steeds maakt en de focus op ontwikkeling van eigen personeel middels het volgen van trainingen en opleidingen zijn er vele doorgroeimogelijkheden. Daarnaast worden er leuke uitjes georganiseerd voor het gehele bedrijf, zoals een bedrijfsfeest, de vrijdagmiddagborrel en een barbecue. Ook gaat het team geregeld wat leuks met elkaar doen om de teamspirit hoog te houden, zo zijn ze laatst nog wezen karten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in