+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Maintenance Engineer/Technisch Specialist bij groot bedrijf Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In de rol van Maintenance Engineer zet je jouw technische kennis direct in de praktijk. Je bent essentieel voor het goed laten verlopen van onderhoud aan belangrijke installaties. Je gebruikt je ervaring en kennis om processen beter te maken. Ook geef je advies over investeringen en werk je samen met keuringsinstanties. Je bent niet alleen een expert, maar ook belangrijk voor projecten en verbeteringen. Dit is een kans om echt iets te betekenen in een technische omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw technische kennis direct in de praktijk kunt brengen? Als Maintenance Engineer speel je een cruciale rol in het efficiënt laten verlopen van het onderhoud aan onze verbrandingsinstallaties. Je combineert praktijkervaring, kennis van monteurs en theoretisch inzicht om onderhoudsprocessen te optimaliseren. Door het analyseren van onderhoudsgegevens implementeer je verbeteringen en draag je bij aan het langetermijnonderhoudsplan. Daarnaast adviseer je over vervangingsinvesteringen en ben je het eerste aanspreekpunt voor keuringsinstanties, met een specifieke focus op stoomturbine-installaties en afvalwaterbehandelingsinstallaties.

Naast je rol als Maintenance Engineer fungeer je ook als technisch specialist voor revisies, projecten en de technische dienst bij veranderingen en verbeteringen. Klinkt dit als een interessante uitdaging voor jou? Solliciteer dan vandaag nog!



Gevraagd

Onze ideale Maintenance Engineer beschikt over een brede kennis van zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties. Als je niet over beide expertises beschikt, ben je bereid om een van deze disciplines aan te leren. Daarnaast heb je uitgebreide ervaring in maintenance management en ben je bedreven in zowel zelfstandig als in teamverband uitvoeren van RCA en FMECA analyses. Verder dien je te voldoen aan de volgende criteria:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.
  • Je staat open voor het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen om je vaardigheden verder te ontwikkelen.


Aanbod

In iedere fase van jouw carrière zorgen wij goed voor je. Daarom kan je bij ons op het volgende rekenen:

  • Een goed salaris dat kan oplopen tot €6.000,- bruto per maand (o.b.v. 38-uur) met daarboven op een resultaatafhankelijke uitkering
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vanuit de branche CAO, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
  • Een persoonlijk budget dat je naar eigen invulling kunt besteden
  • Voordeel op diverse verzekeringen


Bedrijfsomschrijving

Bij ons hebben we een missie. We willen een wereld creëren waar afval niet meer wordt gezien als nutteloos, maar als een waardevolle bron voor een circulaire economie. Samen bedenken we innovatieve duurzame oplossingen, integreren diverse technologieën en zorgen ervoor dat ze in de praktijk werken. Wat betekent dit voor jou in je dagelijkse werk? Het betekent dat je uitdagende situaties zult tegenkomen, dat we je vertrouwen en verantwoordelijkheid geven om zelf beslissingen te nemen, en dat je ruimte hebt om te groeien. Waar ga jij het verschil maken? Solliciteer direct!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in