+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.

Kostendeskundige Woningbouw Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van werken met kosten in de bouw? In deze rol als Kostendeskundige Nieuwbouw zorg je dat projecten binnen het budget blijven. Je maakt kostenramingen, overlegt met leveranciers en zoekt naar manieren om kosten te besparen zonder de kwaliteit te verminderen. Je werkt samen met verschillende teams en helpt met financiële beslissingen. Een leuke baan waar je echt iets kunt betekenen! Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vind jij het leuk om actief te zijn met de kosten in de bouw? Lees dan snel verder. Als Kostendeskundige Nieuwbouw ben je verantwoordelijk voor het werkbegrotingen, kostprijsramingen en haalbaarheidsstudies. Samen met je team overleg je met onderaannemers en leveranciers en kies je o.b.v. kwaliteit en prijs. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines binnen het bedrijf, zoals projectontwikkelaars, tekenaars, calculators en uitvoerders, om ervoor te zorgen dat projecten binnen budget blijven en voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Je taken omvatten onder andere:

Je analyseert bestekken, tekeningen en andere projectdocumentatie om een gedegen kostencalculatie op te stellen. Ook identificeer je kostenbesparingsmogelijkheden en alternatieve oplossingen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je adviseert het projectteam over financiële aspecten van het bouwproces en ondersteunt bij het nemen van beslissingen. Ten slotte stel je financiële rapportages op en presenteer je kostenanalyses aan zowel interne als externe belanghebbenden.



Gevraagd

  • Een afgeronde HBO-opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Kostendeskundige of calculator
  • Gedegen kennis van bouwprocessen, bouwmaterialen en -technieken.
  • Ervaring met kostprijsberekeningssoftware zoals bijvoorbeeld IBIS-TRAD, BouwCalc, of vergelijkbaar.


Aanbod

  • Salaris tot €6.000,- o.b.v. 40 uur per week
  • Arbeidsvoorwaarden volgens BouwCAO
  • 25 vakantiedagen + 15 ATV dagen
  • Werken in een leuk team
  • Auto v/d zaak
  • Vrijheid om de functie in te vullen


Bedrijfsomschrijving

Deze aannemer is landelijk een bekende partij binnen de bouw. Ze staan onder andere bekend om zijn hoge kwaliteit en servicegerichtheid. Vanuit de vestiging worden zowel de Woningbouw als utiliteitsbouw bediend in de regio Noord Nederland. Woningbouw Noord is een grote aannemer, die heel veel verschillende afdelingen in huis heeft. Van een ontwerpafdeling tot aan werkvoorbereiding, van een calculatie-afdeling tot aan kopers begeleiding. Groot voordeel hiervan is dat er maar weinig uitbesteed hoeft te worden, en ze zelf op deze manier in staat zijn tijdens alle fases van een project de kwaliteit te waarborgen en daar invloed op uit te oefenen. Ook zorgt deze manier van bedrijfsvoering ervoor dat de lijntjes binnen de organisatie kort blijven, afdelingen kunnen makkelijk onderling dingen met elkaar overleggen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in