+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.

Cost Engineer Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

In deze rol als Kostendeskundige Nieuwbouw ga je helemaal op in het beheersen van kosten in de bouw. Je werkt samen met een team en zorgt dat projecten niet te duur worden, maar wel van topkwaliteit zijn. Je kijkt naar plannen en berekent hoeveel alles gaat kosten. Ook bedenk je manieren om geld te besparen zonder dat de kwaliteit minder wordt. Je laat aan anderen zien waar het geld naartoe gaat en helpt met belangrijke keuzes. Dit doe je door duidelijk uit te leggen wat de kosten zijn. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een dynamische rol waarin je je passie voor kostenbeheersing in de bouw kunt benutten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als Kostendeskundige Nieuwbouw krijg je de kans om je te storten op werkbegrotingen, kostprijsramingen en haalbaarheidsstudies. Samen met een gedreven team werk je nauw samen met onderaannemers en leveranciers, waarbij je altijd streeft naar de perfecte balans tussen kwaliteit en prijs.

Je bent de spin in het web, waarbij je verschillende disciplines binnen ons bedrijf verenigt, zoals projectontwikkelaars, tekenaars, calculators en uitvoerders. Je doel? Zorgen dat projecten binnen budget blijven en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Dagelijkse taken omvatten onder meer het grondig analyseren van bestekken, tekeningen en andere projectdocumentatie om nauwkeurige kostencalculaties op te stellen. Je bent een ware kostenbesparingsgoeroe, altijd op zoek naar innovatieve oplossingen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je bent een financieel adviseur voor het projectteam en ondersteunt bij het nemen van cruciale beslissingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van financiële rapportages en het presenteren van kostenanalyses aan zowel interne als externe belanghebbenden.



Gevraagd

  • Een afgeronde HBO-opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Kostendeskundige of calculator.
  • Gedegen kennis van bouwprocessen, bouwmaterialen en -technieken.
  • Ervaring met kostprijsberekeningssoftware zoals IBIS-TRAD, BouwCalc, of vergelijkbaar.


Aanbod

  • Een salaris tot €6.000,- op basis van 40 uur per week.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de BouwCAO.
  • 25 vakantiedagen + 15 ATV dagen.
  • Werken in een inspirerend team.
  • Auto van de zaak.
  • Vrijheid om jouw rol naar eigen inzicht in te vullen.


Bedrijfsomschrijving

Deze aannemer is landelijk een bekende partij binnen de bouw. Ze staan onder andere bekend om zijn hoge kwaliteit en servicegerichtheid. Vanuit de vestiging worden zowel de Woningbouw als utiliteitsbouw bediend in de regio Noord Nederland. Woningbouw Noord is een grote aannemer, die heel veel verschillende afdelingen in huis heeft. Van een ontwerpafdeling tot aan werkvoorbereiding, van een calculatie-afdeling tot aan kopers begeleiding. Groot voordeel hiervan is dat er maar weinig uitbesteed hoeft te worden, en ze zelf op deze manier in staat zijn tijdens alle fases van een project de kwaliteit te waarborgen en daar invloed op uit te oefenen. Ook zorgt deze manier van bedrijfsvoering ervoor dat de lijntjes binnen de organisatie kort blijven, afdelingen kunnen makkelijk onderling dingen met elkaar overleggen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in