+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.
Laad meer vacatures

BBL leerling monteur Assen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • BBL / Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van techniek en wil je aan coole machines en robots werken? Dit is jouw kans! In dit BBL-traject werk je aan gave projecten, krijg je salaris en de mogelijkheid om je MBO-diploma als mechatronica monteur te halen. Je leert en werkt bij een technisch bedrijf, waar je met hulp van ervaren collega's alles leert over mechatronica. Je krijgt ook de kans om je te specialiseren. Plus, je kunt op kosten van het bedrijf extra cursussen volgen. Dit is de start van een veelbelovende toekomst in de techniek! Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Gek op techniek en altijd al willen sleutelen aan coole machines en robots? Waar wacht je nog op? Stap in dit BBL avontuur, waar je vanaf dag 1 niet alleen aan gave projecten werkt, maar ook salaris ontvangt én de kans krijgt om je MBO-diploma als mechatronica monteur te behalen. 🛠️💡💰


Waar ga je werken?

Als leerling mechatronica monteur ga je via Maintec werken bij een bedrijf in de omgeving van Assen, waar het bouwen, ontwerpen en/ of repareren van mechatronische producten centraal staat. Denk daarbij aan machines en robots! Bij onze eerste ontmoeting gaan we lekker kletsen over jouw wensen. Vervolgens gaan wij op zoek naar het juiste bedrijf die daar goed bij past en waar jij goede begeleiding krijgt. Bij Maintec sta je er nooit alleen voor, wij bezoeken jou minimaal 4 keer per jaar om jou te begeleiden tot aan jouw diploma. Ons doel is dat jij niet alleen een uitstekende monteur wordt, maar ook dat je je diploma behaalt en een veelbelovende toekomst tegemoet gaat!


Wat ga je doen?

In dit uitdagende BBL-traject krijg jij de kans om een allround mechatronica monteur te worden! Hoe? Door te werken en te leren bij een technisch bedrijf in Assen of omgeving. Je werkt vier dagen per week en wordt daar goed begeleid door ervaren collega's. Op de vijfde dag duik je de schoolbanken in voor de mechatronica-opleiding op MBO niveau 2, 3 of 4.

Als BBL-leerling Mechatronica Monteur ben jij de toekomst van de techniek! Je gaat aan de slag met diverse robots, machines of mechanische systemen. Zo kun je robots of machines bouwen, ontwikkelen of onderhouden. Is er een storing? Ook dan pak jij het gereedschap, lees je de software uit en los je het probleem op! Van robots tot geavanceerde productielijnen tot bijzondere voertuigen: in de wereld van mechatronica is alles mogelijk en word jij opgeleid tot allround monteur. Je leert alles over mechatronica, maar ook over elektrotechniek, besturingstechniek, ICT en werktuigbouwkunde.⚡🛠️🧑‍🔧 Uiteindelijk kies jij zelf of je je wilt specialiseren in service & onderhoud, technische dienst of machinebouw. Weet je nog niet helemaal welke richting je op wilt? Geen probleem! Maintec denkt graag met je mee en vertelt je graag meer over de mogelijkheden.


Wat verwachten wij van jou?
  • Jij bent een techniek liefhebber en vindt het leuk om te (leren) sleutelen
  • Je hebt je VMBO diploma (bijna) afgerond en gaat september starten met de BBL opleiding mechatronica op niveau 2, 3 of 4
  • Je bent gemotiveerd en wilt graag nieuwe dingen leren
  • Je spreekt goed de Nederlandse taal (minimaal B1 niveau)
  • Je woont in Assen, of bent bereid om te reizen
Wat kun je van ons verwachten
  • Salaris tussen de €850 & €2500,- bruto per maand. Gebaseerd op leeftijd en mogelijke ervaring.
  • Op kosten van Maintec je MBO diploma behalen
  • Een tof team met leuke collega's en een vaste leermeester die jou het vak leert in de praktijk
  • 25 vakantiedagen en elk jaar in mei een extra zakcentje voor jouw vakantie
  • Reiskosten vergoeding
  • Een contract voor de duur van je opleiding
  • Een eigen Maintec coach die jou begeleid tot aan jouw diploma
  • Naast je MBO opleiding de mogelijkheid om op kosten van Maintec diverse cursussen te volgen. Bijvoorbeeld een cursus elektrotechnisch schakelen of een lascertificaat. Jij mag zelf kiezen!


Bedrijfsomschrijving

MAINTEC - TECHNISCH UITZENDBUREAU
Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel. Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

LOKAAL WERKEN IN DE BUURT!
Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Lokaal Personeel' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

LEREN STOPT NOOIT
In het concept Leren & Werken leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

GRENZEN VERLEGGEND
Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'Internationaal Matching'.
Passie en trots
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in