+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectbegeleider Systematisch Onderhoud Baarn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Brunel

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Als Projectbegeleider Systematisch Onderhoud zorg je voor het meten van de conditie, het maken van plannen en het regelen van werkzaamheden. Je werkt niet alleen aan het begin, maar ook tijdens en na het proces. Je helpt niet alleen onze klanten, maar ook andere bedrijven. Je moet snel kunnen praten met collega's en buitenstaanders. Ook moet je weten wat de klant wil. Je bent verantwoordelijk voor alle taken die te maken hebben met het onderhouden van gebouwen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Projectbegeleider Systematisch Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van conditiemetingen, het opstellen van MJOP’s / MJOB’s, het inkopen van onderaannemers en het inplannen van werkzaamheden bij onze eigen vaklieden of de onderaannemers. Je houd je dus niet enkel bezig met de voorkant van het proces, maar bent ook verantwoordelijk voor de uitvoering en de geleverde kwaliteit.

Naast de werkzaamheden voor onze eigen opdrachtgevers ondersteun je collega-bouwbedrijven bij tenders waarbij een meerjaren onderhoudsbegroting is gewenst. Voor deze tenders wordt een adviserende rol verwacht als het gaat om materiaalkeuze in relatie tot total costs of ownership (TCO) en dient snel en efficiënt te worden geschakeld met collega’s en externe partijen.

Je bent in contact met de klant om de daadwerkelijke klantvraag te achterhalen. Je bent proceseigenaar van alle werkzaamheden, voortvloeiend uit het systematisch onderhoudscontract welke door de eigen en andere afdelingen binnen Vastgoedbeheer worden uitgevoerd. Je houd je bezig met het uitzetten en de voortgangsbewaking van werkzaamheden binnen de organisatie (correctief onderhoud, mutaties/verbouwing).



Bedrijfsomschrijving

Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in