+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bakel.
Laad meer vacatures

Schilder Bakel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Wil je als schilder aan de slag in Oost-Brabant? Bij ons krijg je de kans om te werken op projecten die bij jou passen, of je nu van kleinere of grotere projecten houdt. We bieden niet alleen een goed salaris, maar ook de mogelijkheid om punten te sparen voor gereedschappen, cadeaus en uitjes. Je kunt ook gratis cursussen volgen om je vaardigheden te verbeteren. We organiseren jaarlijks barbecues en borrels. We helpen je graag een plek te vinden waar je met plezier werkt. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je klaar om je schilderloopbaan naar een hoger niveau te tillen in Oost-Brabant? Bij ons krijg je de kans om in je eigen regio aan de slag te gaan, precies bij een opdrachtgever die bij jou past. Of je nu de voorkeur geeft aan particuliere projecten of liever meewerkt aan grootschalige projecten, wij zorgen ervoor dat je altijd op een nette en verantwoorde manier kunt werken. Als schilder kun je bij ons diverse taken uitvoeren, van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden vinden we de perfecte werkplek voor jou.


Ben jij het?

Jij bent een schilder met enige ervaring in het vakgebied. Je hebt de capaciteit om zelfstandig te werken, maar werkt ook graag samen met collega's aan grotere projecten. Ook als je nog weinig of geen ervaring hebt, ben je bij ons welkom! Het is belangrijk dat je redelijk Nederlands spreekt en in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Indien nodig kun je kosteloos via Faber je VCA-certificaat behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Wij belonen jou met een salaris dat past bij jouw kennis, vaardigheden en ervaring als schilder. Denk aan een bruto maandsalaris tussen €2.600,- en €3.300,-, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die het beste bij jou past, en bij goed functioneren kun je snel uitzien naar een vast contract. We willen immers dat je snel een plek vindt waar je met plezier kunt blijven werken. Daarnaast bieden we een spaarsysteem waarbij je met ieder gewerkt uur punten kunt sparen voor gereedschappen, cadeaus en uitjes! Ook kun je bij ons jaarlijks kosteloos meerdere cursussen volgen om je vaardigheden te blijven ontwikkelen, en we zien je graag tijdens onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Faber staat voor jou klaar om een werkplek te vinden waar je langdurig aan de slag kunt, op projecten die bij jou passen. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat, en we zijn altijd bereikbaar voor al je vragen en zorgen. We willen graag samen met jou alle mogelijkheden verkennen die we als schilder voor jou hebben, dus neem snel contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in