+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ballum.

Toezichthouder Bouwen en Wonen - Gemeente Ameland Ballum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Bij de gemeente Ameland kun je een belangrijke rol spelen in het creëren van een veilige en fijne omgeving voor iedereen. Ze zoeken iemand die wil helpen met het bouwen aan een duurzame gemeente. Als Toezichthouder Bouwen en Wonen kun je echt iets betekenen. Je werkt samen met een team dat zich inzet voor de unieke Waddengemeente. Dit is jouw kans om je talenten in te zetten en bij te dragen aan een betere toekomst. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Interim Opdracht via YER


De functie

Bij de gemeente Ameland werken we mét mensen, vóór mensen. Of het nu gaat om zorg, onderwijs, verkeer, ruimtelijke ordening of een schone en duurzame gemeente; elke dag bouwen wij aan een fijne en veilige omgeving voor onze inwoners, ondernemers en gasten. Wil jij jouw talenten benutten en een waardevolle bijdrage leveren aan de gemeente Ameland om op deze wijze onze unieke Waddengemeente ook in de toekomst zelfstandig en volwaardig te kunnen laten zijn? Dan is de gemeente Ameland op zoek naar jou! Het managementteam is op zoek naar externe ondersteuning in de functie van:                   

Toezichthouder Bouwen en Wonen (m/v)



Gevraagd

Als Toezichthouder Bouwen en Wonen:

  • Lever je samen met je collega’s een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze Fysieke Leefomgeving
  • Zorg je ervoor dat gebouwen binnen onze gemeente voldoen aan de wet- en regelgeving (o.a. de Omgevingswet en brandveiligheid) zodat voor bewoners en bedrijven een prettige en veilige woon, werk- en leefomgeving wordt gecreëerd
  • Richt je je voornamelijk op toezicht van bouwen en wonen, waaronder op verleende vergunningen met betrekking tot nieuw- of verbouw. Daarnaast houd je in voorkomende gevallen toezicht op overige wet- en regelgeving
  • Ben je verantwoordelijk voor de communicatie als gevolg van overtredingen (maar nog liever zien we dat je dit voorkomt)
  • Heb je een afwisselende en uitdagende baan. Geen dag is hetzelfde, je werkt zowel in teamverband, als zelfstandig. Je hebt contact met instanties, inwoners en collega’s en stelt je daarbij klantgericht op. Het is zeker geen kantoorbaan; je werkt zowel binnen als buiten en hebt daarbij vrijheid je eigen tijd in te delen. 


Aanbod

Deze opdracht is beschikbaar op detacheringsbasis via YER en staat tevens open voor ZZP'ers.



Bedrijfsomschrijving


Gemeente AmelandKom werken op Ameland, ons mooiste stukje buitenland!Ameland, het Waddeneiland met circa 3500 gastvrije inwoners verdeeld over vier authentieke dorpen, prachtige natuur en zilte luchten. Het eiland is letterlijk en figuurlijk in beweging. Niet alleen is de natuur volop aan verandering onderhevig, maar ook worden er het hele jaar door tal van activiteiten en evenementen voor een breed publiek georganiseerd.Als gemeente streven wij ernaar dat de inwoners van Ameland nu en in de toekomst op een veilige, gezonde en prettige manier kunnen wonen en werken op het eiland. Daarnaast is het voor ons een enorme uitdaging om het voorzieningenniveau voor het toerisme kwalitatief en kwantitatief continu op peil te houden. Jaarlijks brengen zo’n 550.000 – 600.000 gasten uit binnen- en buitenland een bezoek aan Ameland. De gemeentelijke dynamiek is daardoor een stuk groter dan haar inwonertal doet vermoeden.De sfeer onder de inwoners is bijzonder en gemoedelijk te noemen. Ameland telt niet voor niets een rijk verenigingsleven. Bovendien is er met vier basisscholen en één school voor voortgezet onderwijs een ruim onderwijsaanbod en is de verbinding met de vaste wal uitstekend.Wil je werken in een dynamische gemeente met bos, duin, wad, strand en heide allemaal op een steenworp afstand? Kom dan werken op Ameland, ons mooiste stukje buitenland!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in