+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.
Laad meer vacatures

E&I monteur Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie als E&I Monteur in de regio Barendrecht werk je aan verschillende projecten, van fabrieken tot waterzuiveringsinstallaties. Je zorgt ervoor dat complexe systemen goed blijven werken. Je komt te werken in een team dat gespecialiseerd is in verschillende sectoren, zoals automatisering en elektrotechniek. Je krijgt de kans om te groeien in je vak en persoonlijk. Plus, er zijn mogelijkheden om opleidingen te volgen. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gepassioneerde E&I Monteur met tussen de 3 en 5 jaar werkervaring en klaar voor een nieuwe uitdaging in de wereld van Infra of Industrie? Als ervaren professional ben jij de drijvende kracht achter diverse projecten in de regio Barendrecht. Van fabrieken tot tunnels en waterzuiveringsinstallaties, jij bent degene die complexe systemen soepel draaiende houdt. Bij ons krijg je de kans om je passie voor elektrotechniek en instrumentatie in de praktijk te brengen, en tegelijkertijd jezelf verder te ontwikkelen.


Waar ga je werken?

Met jouw expertise als E&I Monteur ben je een waardevolle aanwinst voor ons installatiebedrijf in Barendrecht. Zij opereren in drie projectteams, elk gespecialiseerd in verschillende sectoren, waaronder industriële automatisering en elektrotechniek voor de zakelijke markt. Jouw vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, maakt jou geschikt voor diverse projecten, van afval- en drinkwaterinstallaties tot food-, proces- en maakindustrie. Elke opdracht vraagt om een unieke aanpak, en dankzij jouw expertise kunnen we onze klanten in elke sector optimaal van dienst zijn. Klaar om jouw vaardigheden toe te passen in een dynamische omgeving? Sluit je dan bij ons aan en help ons hoogwaardige oplossingen te leveren aan onze klanten.


Wat ga je doen?

Als medior E&I Monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en installatie van elektrotechnische en instrumentatieapparatuur op diverse locaties. Je werkt zelfstandig of in kleine projectteams en geen dag is hetzelfde. Je brengt jouw expertise in om storingen te minimaliseren en projecten vlekkeloos te laten verlopen. Daarnaast werk je aan het oplossen van technische vraagstukken en draag je bij aan het verbeteren van installaties. Samenwerken met collega's en opdrachtgevers om projectdoelstellingen te behalen binnen gestelde tijd en budget is van essentieel belang.


Wat verwachten wij van jou?

De volgende vereisten zijn van toepassing in de functie van E&I Monteur:

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding niveau 4 in de richting van elektrotechniek, mechatronica of vergelijkbaar.
  • 3 tot 5 jaar werkervaring als E&I Monteur, bij voorkeur binnen de infra of industrie.
  • In bezit van een geldig VCA-certificaat.
  • Kennis van relevante normen en voorschriften zoals NEN3140.
  • Een rijbewijs B en eigen vervoer om zelfstandig op locatie te kunnen komen
  • Goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu en maak de volgende stap in jouw carrière als (Medior) E&I Monteur in de regio Barendrecht!


Wat kun je van ons verwachten

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je hebt al enige ervaring opgedaan in je vakgebied en beschikt over de nodige kennis en vaardigheden. Jij hebt bij ons de mogelijkheid om zowel op professioneel gebied als persoonlijk gebied te groeien. Verder is het volgende aan de orde in jou functie als E&I monteur in de regio Barendrecht:

  • Een marktconform salaris tussen € 2.800,- en € 3.500,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en kennis;
  • Je hebt baangarantie door middel van een vaste aanstelling;
  • Je 25 vakantiedagen hebt, 13 ADV dagen per jaar & 8,33% vakantietoeslag;
  • Een goede pensioenopbouw via het STiPP Plus Pensioenfonds;
  • Acceptabele reistijd met een woon-werkvergoeding van € 0,23 cent per gereden kilometer (indien van toepassing);
  • Je bent werkzaam in de CAO Metaal en Techniek Installatiebedrijf;
  • Je hebt doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en de mogelijkheid tot het volgen van vakspecifieke opleidingen en cursussen vanuit Maintec of via de opdrachtgever.


Bedrijfsomschrijving

MAINTEC - TECHNISCH UITZENDBUREAU
Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel. Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

LOKAAL WERKEN IN DE BUURT!
Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Lokaal Personeel' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

LEREN STOPT NOOIT
In het concept Leren & Werken leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

GRENZEN VERLEGGEND
Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'Internationaal Matching'.
Passie en trots
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in