+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.

Eerste Spuiter Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

www.bureautechniek.nl

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
www.bureautechniek.nl

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Stap in een uitdagende spuitersfunctie waar je meteen aan de slag kunt in een moderne omgeving. Je taak? Een nieuwe truck omtoveren tot een kunstwerk. Het voorbereidende werk is al gedaan, dus jij kunt meteen beginnen. Met jouw expertise breng je de verf perfect aan. Je werkt aan verschillende projecten en laat echt zien wat je kunt. Dit alles in een team dat samenwerking en kwaliteit belangrijk vindt. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een spuitersfunctie waar jouw expertise volledig benut wordt en het voorbereidende werk al voor je gedaan is? Lees dan snel verder!

Ben jij op zoek naar een spuitersfunctie waar jouw expertise volledig benut wordt en het voorbereidende werk al voor je gedaan is? Lees dan snel verder!

Na het aantrekken van je overall stap je vol goede moed het geluid van de ventilatoren tegemoet. In een van de zeven moderne spuitcabines van dit bedrijf valt je oog direct op de uitdagende taak van vandaag: een gloednieuwe truck, klaar om te worden omgetoverd tot een waar kunstwerk. Het voorbereidende werk is al verricht, waardoor je zonder aarzeling aan de slag kunt gaan. Terwijl je het oppervlak ontvet, voer je nog een laatste controle uit en bereid je het spuitoppervlak voor door het te ioniseren. Dan, met vaste hand en gevoel voor detail, breng je de lagen verf zorgvuldig aan. Dankzij jouw expertise weet je de verf moeiteloos te laten samensmelten met de ondergrond.

Met een gevoel van voldoening spuit je de laatste centimeters op de truck. Na het drogen van de verf is hij klaar om uit te rijden en de wegen te veroveren.

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Solliciteer dan snel!


Over het bedrijf

Met bijna een halve eeuw aan ervaring is dit bedrijf een betrouwbare partner op het gebied van verschillende soorten spuit-, straal- en metalliseerwerk. Dankzij de zeven moderne spuitcabines kunnen ze een snelle levering aan hun klanten garanderen. Dagelijks streven ze naar het 'First time right' principe, waarbij precisie en efficiëntie centraal staan. Dit bereiken ze door het gebruik van innovatieve werkmethodes en modern materieel. De bedrijfscultuur benadrukt samenwerking voor het beste resultaat, waarbij collega's met toewijding aan de projecten binnen de organisatie werken.


Wat wij bieden
  • Een salaris tussen de 2.700 en 3.300 euro bruto per maand;
  • Een collegiale werkomgeving;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een moderne werkomgeving;
  • Werken aan diverse projecten waar jij je expertise kan laten zien.
Wat wij vragen
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Zelfstandig te werk kunnen gaan.
Overige informatie

Wil jij meer weten over de functie of dit bedrijf? Bel dan naar Raoul Wolf +31 6 51642904, hij geeft je graag meer informatie!

Past deze functie niet helemaal bij jou? Geen probleem, niet alle vacatures staan op de website. Bel naar  0341 745 218 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. dan helpen wij je met de zoektocht naar jouw passende baan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in