+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen (LI).

Productiemedewerker Bergen (LI)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Covebo

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.550 p/m

Vacature in het kort

Kom werken in ons productieteam en help mee met het maken van speciaal deurbeslag. Jouw taak is belangrijk: je zorgt dat alles goed loopt en helpt ons om steeds beter te worden. Je werkt met verschillende machines en doet veel verschillende dingen, zoals gieten, boren en monteren. Ook kijk je of alles wat we maken van goede kwaliteit is. Het is een leuke baan als je van techniek houdt en graag nieuwe dingen leert. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Versterk Ons Productieteam als Productiemedewerker

Ben je op zoek naar een baan waarin je een cruciale rol speelt in de productie van hoogwaardig deurbeslag? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je niet alleen bijdraagt aan het soepel laten lopen van het productieproces, maar ook aan de voortdurende verbetering ervan? Als jij een passie hebt voor techniek, leergierig bent en gemotiveerd om aan de slag te gaan, dan is deze positie van Productiemedewerker perfect voor jou.

Jouw Rol in Ons Team

Als essentieel lid van ons productieteam, zul je verantwoordelijk zijn voor het instellen en bedienen van machines die ons gespecialiseerde deurbeslag produceren. Jouw werkzaamheden zullen variëren, afhankelijk van de productmix en capaciteit, inclusief maar niet beperkt tot, aluminium gieten, boren, zagen, frezen, monteren, en het anodiseerproces. Naast het produceren en bewerken van deurbeslag, zul je tussentijdse kwaliteitscontroles uitvoeren, correctieve en preventieve maatregelen nemen bij kwaliteitsafwijkingen, en preventief onderhoud aan de machines verrichten. Dit alles om onze betrouwbaarheid als partner voor onze klanten te waarborgen.



Gevraagd

Wat we verwachten
En waar we op hameren

Wie Zoeken Wij?

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een basisopleiding in VMBO Metaal/techniek of een vergelijkbare richting, die bovenal gemotiveerd en leergierig zijn. Flexibiliteit, stressbestendigheid, en een klantgerichte instelling zijn essentiële eigenschappen. Een goede beheersing van de Nederlandse en/of Duitse taal is vereist om effectief te kunnen communiceren binnen ons team.



Aanbod

Wat we jou bieden
Naast persoonlijk contact

Wat Bieden Wij?

  • Een zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving.
  • Salarisindicatie tussen de €2300 en €2550
  • Vaste werktijden in dagdienst, van maandag tot en met vrijdag.
  • Competitieve arbeidsvoorwaarden conform de CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf.
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.
  • Een tijdelijk contract met het perspectief op een vast dienstverband.

Sluit Je Aan Bij Ons Team

Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen in een rol waarin je dagelijks bijdraagt aan het succes van onze productie? Grijp dan deze kans en word deel van een team dat waarde hecht aan groei, ontwikkeling, en uitmuntendheid. Stuur vandaag nog je CV en een motivatiebrief waarin je aangeeft waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze functie. We kijken ernaar uit je te verwelkomen als ons nieuwste teamlid en samen onze productiedoelen te bereiken. Jouw toekomst in de productiewereld begint hier!



Bedrijfsomschrijving

DENK-DESIGN-DOE
Onze opdrachtgever is al tientallen jaren producent voor diverse gevestigde namen in hang- en sluitwerk in Nederland en omringende landen. Sinds eind jaren dertig heeft het familiebedrijf hechte relaties opgebouwd in een markt die de komende decennia sterk zal veranderen. Electronica is al een onderdeel van het portfolio van onze klanten en dit aandeel zal het komende decennium sterk toenemen. Hun ervaring met moderne productie technologieën en expertise op gebied van elektronica, zijn het fundament voor de groei die zij in deze markt verwachten te ondersteunen. Hun productiecapaciteit en R&D is opgeschaald om deze expertise ook in andere marktsegmenten in te zetten. Onze opdrachtgever heeft in haar huisvestiging en logistieke mogelijkheden geïnvesteerd om nieuwe ketenstructuren te versterken. Snel, flexibel en co-engineering, zijn de kernwoorden van dit mooie bedrijf
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in