+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Laborant, tijdelijke opdracht Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Kom werken in het FSQR laboratorium van Cargill, een wereldleider in de voedsel- en landbouwindustrie. Je gaat aan de slag met belangrijke analyses die de kwaliteit van grondstoffen en producten bepalen. Dit doe je in een modern lab. Je werkt met verschillende technieken en zorgt dat alle apparatuur goed werkt. Het is een baan waarbij je veel staat. Dit is je kans om bij te dragen aan de productie van voedsel en meer. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Versterking gezocht op het FSQR laboratorium van Cargill in Bergen op Zoom. Het FSQR-Lab ondersteunt de productieafdelingen en productielaboratoria door het uitvoeren van analyses welke niet door operators of ploeglaboranten kunnen of hoeven worden gedaan. Dit zijn veelal referentieanalyses en andere, niet-routine analyses waarvoor een goede beheersing van en ervaring met specifieke laboratoriumtechnieken nodig zijn. Het belangrijkste doel van jou functie is het: Leveren van gegevens over de kwaliteit en de samenstelling van grondstoffen en (eind)producten. Wil je meer komen te weten? Laat je interesse zien!

Cargill is een wereldwijde leider in de voedsel- en landbouwindustrie en bied jou de kans om te werken in een modern uitgerust lab.

wat bieden wij jou
  • contract tot en met 31-10-2024
  • Beheersing diverse laboratiatechnieken is een pré
  • Ondersteunen productieafdelingen en laboratoria
  • Het FSQR laboratorium in Bergen op Zoom
wie ben jij

Op het laboratorium werk je nauwkeurig maar is voor jou niks nieuws natuurlijk. Omdat je bevindingen vastgelegd moeten worden zijn administratieve vaardigheden belangrijk. Het is verder belangrijk dat jij de Nederlandse en Engelse taal beheerst in woord en geschrift.

What else:

  • MBO werk- en denkniveau (minimaal MLO 3);
  • Kennis van analysemethoden, -protocollen;
  •  Kennis laboratoriumapplicaties (Unilab, etc), analysesapparatuur en bijbehorende software;
  • Kennis van richtlijnen, instructies en hulpmiddelen voor het veilig laten verlopen van laboratoriumprocessen en het onderhouden van laboratoriumapparatuur;
  • Geldig VCA certificaat of bereid deze te halen.
wat ga je doen

Zoals aangegeven houdt het FSQR zich bezig met referentieanalyses en andere, niet-routine analyses ter ondersteuning van de de productieafdelingen en productielaboratoria. Daarnaast zorgt het FSQR Lab voor het altijd in goede staat zijn van alle analyseapparatuur op de locaties middels het uitvoeren van
calibraties, onderhoud en reparaties en voor het ontwikkelen, documenteren en trainen van nieuwe analysemethoden.

Het is jou doel om gegevens te leveren over de kwaliteit en de samenstelling van grondstoffen en (eind)producten, zodat er onderbouwde beslissingen kunnen worden genomen over de inzet van grondstoffen in het productieproces, over het verloop van het productieproces en over de toewijzing van eindproducten aan de klant.

Wees erop voorbereid dat het een staand beroep is waardoor je regelmatig in een lichtgebogen houding staat.

waar ga je werken

Bij Cargill in Sas van Gent en Bergen op Zoom werken zo’n 700 mensen. In de productie verwerken ze maïs en tarwe tot onder meer zetmelen, eiwitten, glucose en alcohol. Deze producten worden daarna verder verwerkt in toepassingen in de voedingsindustrie zoals snoep, dranken, zuivel, koekjes, soepen en nog veel meer. De producten worden ook gebruikt in diervoeding, cosmetica, farmaceutische producten en in papier en karton.

sollicitatie

Lees je deze vacature en ben jij gelijk enthousiast? Klik dan onderaan op solliciteren. Wil je nog meer informatie over deze vacature? Dan mag je ook altijd mailen of even bellen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in