+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Berkel en Rodenrijs.
Laad meer vacatures

Bouwkundig werkvoorbereider Berkel en Rodenrijs Berkel en Rodenrijs

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Wil je werken aan projecten die echt iets veranderen? Bij ons krijg je de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. We werken aan het bouwen van huizen en het verbeteren van leefomgevingen. Als bouwkundig werkvoorbereider zorg je dat alles goed gepland is. Je komt in een team waar je veel kunt leren. Ook krijg je een auto en een iPhone om makkelijk naar verschillende plekken te gaan. Je hoeft nog niet alles te weten, als je maar graag wilt leren. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij jezelf ontwikkelen en ben je op zoek naar een uitdagende functie als bouwkundig werkvoorbereider? Op dit moment transformeren wij o.a. een bedrijven terrein van 24000 m2 én w ontwikkelen, bouwen en zorgen wij voor huizen, wijken en leefomgevingen die mensen gelukkig maken. Wil jij werk uitvoeren dat impact maakt? Wij bieden jou de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen ons gezellige team.
Als bouwkundig werkvoorbereider bij Bowers zorg jij voor een soepele coördinatie en planning van onze bouwprojecten in Zuid-Holland. Samen met jouw collega’s werk je aan mooie en uitdagende projecten, waarbij je continu blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen.
Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen en groeien in jouw functie. Daarom bieden wij jou niet alleen een goede werkomgeving, maar ook een auto en iPhone van de zaak. Zo verplaats je je comfortabel tussen de verschillende projecten.
Wij zijn op zoek naar iemand met een afgeronde opleiding bouwkunde en een gezonde dosis motivatie om zich te ontwikkelen als bouwkundig werkvoorbereider. Kennis van BIM-modellen en software voor werkvoorbereiding is een pré, maar geen vereiste.



Gevraagd

Wat je nodig hebt:

Naast de juiste instelling ben jij als bouwkundig werkvoorbereider in het bezit van:

– Bouwkundige mbo of hbo opleiding
– Ervaring als werkvoorbereider
– Rijbewijs B
– VCA-B



Aanbod

Jij kan rekenen op:

– Ontwikkelen en groeien binnen ons bedrijf
– Doorlopend werk bij een stabiele werkgever
– Veel eigen verantwoordelijk en dus vrijheid
– Ruimte voor eigen inbreng, jij bent de expert!.

Wil jij de stap zetten naar een uitdagende functie bij Bowers? Stuur dan snel jouw CV naar mij; via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel me op: 06-21101786 zodat ik je nog meer over de functie kunnen vertellen! Wie weet zitten wij binnenkort samen om de tafel!

Met vriendelijke groet,

Joey Houweling



Bedrijfsomschrijving

Bouwen met jou. Zoek je een afwisselende baan in de bouw, infrastructuur en civiele techniek? Gespecialiseerd werk met inhoud, toekomst en doorgroeimogelijkheden, waarin je volkomen tot je recht komt? Voel je iets voor de uitdaging van afwisselende projecten, met de voordelen van een vaste baan? Ben je gemotiveerd en wil je bouwen aan je toekomst? Dan is Bowers op zoek naar jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in